Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
Czy uważasz ,że Kanna działa?
1.TAK
26
67%
2.NIE
7
18%
3.W miksach
6
15%

Liczba głosów: 39

ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
jako jeden z gratisów z SS zamówiłam kannę na spróbowanie. Proszek, fermentowany. Tyle informacji na naklejce. Jak to dawkować przy sniffie?
grzeczne dziewczyny idą do nieba. niegrzeczne mają raj na ziemi.
  • 79 / 6 / 0
Gdzie dostanę jakiś skuteczny ekstrakt pewnej jakości i w przystępnej cenie?

Czy efedra będzie lepsza do wstawania z wyra?
@edit: naświetli mi ktoś różnice? Znam kane w postaci zwykłej tabaczki. Działała, ale leciutko. Nie do końca wiem jakie ona ma działanie. :P
Uwaga! Użytkownik FidelGastro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1147 / 227 / 7
Niestety ekstrakt 4x który był najlepszy zniknął ze sklepu.
Kanna jest rośliną antydepresyjną i redukującą zmęczenie. Nie licz na właściwości typowe dla stimów.
efedryna to co innego, jest stymulantem. Skuteczniejsza? Nie da się tego porównać, inna klasa substancji. Na pewno bardziej ćpuńska.
Do wstawania z wyra tyrozyna powinna dać radę.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 1203 / 21 / 0
Przetestowałem ostatnio 220mg kanny 2:1 oral w bombce. Rozkręca się dość długo, aż się zdziwiłem, koło godzinki. A brałem na pusty brzuch. Aaale jak już weszło to trzymało dobre 4 godziny :D I to całkiem miło, fajny serotoninowy spidzik, chęć do działania i "w miarę" czysty umysł. Można to kreatywnie wykorzystać, nie polecam brania samemu w chałupie.
Palenie tegoż ekstraktu niewiele daje wg mnie marnowanie materiału. Nie wiem jak sniff bo mam rozjebane zatoki i też nie wiem jak wypada wapo bo nie próbowałem.

Strasznie chujowo, że przegapiłem ten ekstrakt 4:1 bo czegoś naturalnego, pluszowego i emaptogennego szukam...
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 122 / 5 / 0
Zamówiłem dziś między innymi ekstrakt kanna (2:1). Jakieś rady dla osoby totalnie początkującej w tym temacie?
Poczytałem co nieco, ale wolę się dowiedzieć wszystkiego. Jakieś przeciwwskazania jeżeli chodzi o łączenie z innymi substancjami? Generalnie nie zamierzam tego z niczym miksować, ale np. taki ilex guyausa na wieczór, po dniu, w którym zażywałem kanne chyba żadnych negatywnych efektów nie przyniesie?

Czy ból przy sniffowaniu rzeczywiście jest aż tak męczący, jak niektórzy piszą? No i jak dawkowanie na pierwszy raz? 100 - 200 mg mniej więcej będzie ok?

proszę nie pisać o źródłach bo będzie WARNung
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2016 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: wycięto źródło
  • 1203 / 21 / 0
Nie pisz o sprzedawcach w wątkach o substancjach.
Jak jesteś totalnie świeży w temacie to w ten sam dzień lepiej nie łącz z niczym. W poprzedni/następny nie ma problemu.
Jak boisz się snifa to na próbę usyp mini kreseczke i spróbuj wciągnąć to zobaczysz czy dasz radę. Osobiście wciągałem gorsze rzeczy, kanne da się przeżyć.
I tak, zalecane dawkowanie to tak jak napisałeś koło 100-200mg, ja bym zaczął od 150mg ;-)
Ogólnie długo się rozkręca ten ekstrakt, czasem nawet do godziny i dopiero czuć pierwsze efekty. Jak oral to nawet jeszcze dłużej. Lepiej w niecierpliwości nie dorzucać tylko spokojnie poczekać.
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 698 / 171 / 0
^up: dawkowanie oral takie same, 125 mg na pewno poczujesz. Najlepszy sposób to wrzucenie pod język i przytrzymanie tam tak długo, jak się da (nie jest to łatwe, bo włącza się intensywna produkcja śliny i proszek próbuje się ewakuować spod języka ;-) )

IMO do snifu nadaje się wyłącznie kanna 4:1 (chyba teraz niedostępna), w ekstrakcie 2:1 jest za dużo cząstek nierozpuszczalnych, które zapychają nos, to może być dobry sposób podania jedynie dla zagorzałych miłośników wciągania tabaki :-)
  • 122 / 5 / 0
Pod język czy lepiej bombkę? Szczerze mówiąc nie widzi mi się trzymanie tego proszku pod językiem, no ale jak ma być lepiej, to przeżyję.

Swoją drogą, podczas działnia kanny zupełnie nie pasowała mi muzyka - próbowałem różnych gatunków, ale żaden mi nie podchodził. Wręcz denerwowało mnie to, dźwięki były jakieś puste, pozbawione głębi. Macie tak samo?
  • 451 / 13 / 0
Kana 2:1 - ( aktualny sort )jest całkiem dobra chociaż Kanna 2:1 która smakowała jak lukrecja była lepsza moim zdaniem - bardziej euforyczna i mocniej poprawiająca nastrój .
Obecny sort mocno serotoninowy , rozleniwiający i uspokajający , muzyka brzmi szerzej i głębiej . W większych dawkach siada na oczy i wprowadza przyjemny body high. Wciąganie niezbyt przyjemne ale da się przeżyć .

Przetestowałem około 100-150mg doustnie i 80-100mg donosowo po godzinie od zjedzenia . Jest moc :blush: ale dominuje działanie fizyczne . Kolejne testy pokażą czy ten sort działa na mnie głównie fizycznie czy to tylko taki przypadek bo długo nie jadłem nic serotoninowego a kanny to już w ogóle ponad 6msc.
Kanne polecam jakby się ktoś zastanawiał czy spróbować %-D
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 1147 / 227 / 7
Fajne ziółko, jak nie mamy ekstraktu tylko normalne ziele to dobrze działa żute i połknięte. Ja nie przekraczam 0.25g jednorazowo, jak kiedyś zrobiłem herbatkę z 2g to zadziałała przeczyszczająco więc ostrożnie do tego podchodzę.
Poprawia nastrój i znosi zmęczenie, ale zamula jak to serotoninowce. Aby uniknąć rozleniwienia dobrze połączyć z synefryną - otrzymujemy naturalny odpowiednik SNRI ;)
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.