Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
Czy uważasz ,że Kanna działa?
1.TAK
26
67%
2.NIE
7
18%
3.W miksach
6
15%

Liczba głosów: 39

ODPOWIEDZ
  • 360 / / 0
Jak ci pukawa wytrzyma, to nic się nie stanie. Nie łączy się kanny z DXM.
metoksetamina Matka Do Rany Przyłóż
http://neurogroove.info/trip/nazywam-si-jakub
  • 236 / 1 / 0
OKej będe wiedział, dzięki za info. Ale prze spożyciem DXM i kody to będę mógł sobie spróbować? Oczywiście gdy zadziała i "faza" zaniknie.?
  • 360 / / 0
Kanna jest ssri, ale nie wiem jak długo utrzymuje się podwyższony poziom serotoniny. Myślę, że godzinka lub półtorej powinna pozwolić ci przeżyć ;)
  • 236 / 1 / 0
No okej to będę uważać a gdy będzie dość mocno nie będę jej wciągał ani nic, zostawie ją w spokoju.
A co z miksowaniem kanny ze samym DXM? Będzie to mniej niebezpieczne?
  • 527 / 6 / 0
ostatnio przetestowałem kanne 2:1 dostępna w jednym ze sklepów.
Pokrótce... działanie mocniejsze niż zwykła kanna-nie należy do mocnych ale czuć różnice.
Jak działa? Trochę większe pobudzenie, energia, przyjemnie jest coś robić. Dzięki temu często stosuje ją do pracy:)
Przy okazji doenergetyzowania trochę poprawia nastrój.
Zazwyczaj stosuje ok 0,2g. Mix z kompozycjami wypadł dobrze, mała ilość alko-pół piwa również.
  • 104 / / 0
wątpie czy kanna będzie wyczuwalna przy LSD, chyba że chodzi Ci o SSRI
  • 360 / / 0
Nie chodzi mi o jej wyczuwalność, lecz wpływ na charakterystykę doznania. W sumie, ssri to ssri(pomijając moc). więc myślę, że wpływ jest porównywalny => Tak chodzi mi o ssri.
  • 8 / / 0
120mg + taka sama objętość tabaki = 0 efektu..
120mg czystej kanny extrakt 10x = 0 efektu..
donosowo oczywiście..
  • 527 / 6 / 0
i trochę małą dawka 250mg to min. Sam stosuje 200g kanny 2:1 dla niewielkiego efektu który mi akurat przypadł do gustu. Spróbuj większe dawki.
  • 8 / / 0
ok. 400 mg zwykłem kanny w proszku donosowo i ledwo coś poczułem.. toć tabaka już lepiej klepie. Spróbuję z gumą do żucia, bo większa dawka sprawi chyba, że nie będę mógł oddychać przez nos :D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).