Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 352 / 4 / 0
26 grudnia 2017misspill pisze:
Potęguje efekt sedatywny.
Przy 450 kody z Trazodonem zmiotło mnie totalnie, barzdzo kożystnie, poidbił euforie, leżałem w łuzku jak dziecko w żłobku, zasnołem do rana, i czułe się rewelacyjnie z rana. Uważam to to godny polecenia mix.
  • 916 / 169 / 0
Głupcy. Zamówcie sobie clonazolam do kody. Po trazodonie przestaniecie oddychać. Bardzo podbija senacie, bardzo bardzo. Można umrzeć na smierć od nieoddychania nawet po samym trazodonie.

Albo nie, zdychajcie.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 2897 / 613 / 10
Klonazolam z kodeiną jest okej, ale pamiętajcie, że Klonazolam to jednak benzodiazepina, a one w połączeniu z opioidami mogą być - w większych dawkach - bardzo niebezpieczne.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 916 / 169 / 0
[mention]STR88[/mention]
Ale nie aż tak jak te zwiodczacze trzeciego rzędu. Ale dzięki ze wspomniałeś o ostrożności. Napisałem to tak jak by było bezpieczne jak cukierki. Po benzo tez można ewentualnie przestać oddychać wcale.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 90 / 5 / 0
Jak wygląda sprawa interakcji trazodonu z 3-FEA? Po zakończeniu kuracji powinno się pewien czas odczekać żeby klepło/nie rozpierdolić się czy śmiało można przyjąć to 24h po ostatniej dawce trazodonu?
  • 34 / / 0
Jak jest w końcu z tym alkoholem? Bo lekarka powiedziała że mogę się napić, tylko żeby odstawić trittico przed planowanym piciem. Biorę 150mg sertraliny i dzisiaj wchodzę na 150mg trittico ze 100mg.
  • 403 / 79 / 0
alkohol może lekko nasilać działanie trazodonu

najlepiej tak jak ci lekarz powiedział nie bierz 10h przed piciem dla spokoju ale nie ma tu żadnych istotnych interakcji
  • 1 / / 0
Odradzam łączenie trazodonu z jakąkolwiek ilością alko. Z racji swojej słabości do alko kilkukrotnie chciałem "zjeść ciastko i mieć ciastko" i za każdym niestety razem kiedy wlałem w siebie alko cofało to terapię, często do samego początku. Każdy organizm oczywiście reaguje inaczej, ale pewnikiem jest, że łączenie zaburza terapię. Teraz jestem czwarty tydzień na trazo 100mg w połączeniu z escitalopramem 15mg, odstawiłem całkowicie alko i działanie zaczyna się rozkręcać. Sen praktycznie wyregulowany (miałem straszne problemy z uwagi na nadużywanie alko), wróciło konstruktywne myślenie, mniejsze lęki i większa empatia, z której miałem od zawsze deficyt.
  • 276 / 41 / 0
Cały ten trazodon to według mnie taki serotoninowy neuroleptyk... fajnie się śpi ale kurwa ta zamuła jest nie do strawienia, nawet w niskich dawkach po kilka mg też muli... Jednak jest to rozwiązanie o niebo lepsze niż jakiekolwiek Z-drugs/benzo.
You're an addict. So be addicted. Just be addicted to something else. Choose the ones you love. Choose your future. CHOOSE LIFE !!!
  • 22 / / 0
A jak się ma sprawa z libido przy trazodonem. Zarówno lekarz jak i w necie bardzo zachwala Trittico, że nie zaburza funkcji seksualnych a wręcz je poprawia a ja zauważyłem coś odwrotnego. Wcześniej przy samej mianserynę libido świetne i chęć na seks wręcz rozpierała. Odkąd lekarz dołączył trittico to wszystko klapło. Libido bardzo słabe i w ogóle nie odczuwam orgazmu. Jak tak ma być to ja dziękuję za taki lek. Do tego zapchany nos i zamulenie w ciągu dnia się utrzymuje. Druga sprawa że lek bez mianseryny mnie nie usypia, więc wygląda na to że jest dobry tylko w miksach. Czy sama mianseryna w dawce 45-60 mg będzie miała efekt nasenny jak 30 mg, czy większa dawka zmniejsza ten efekt?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".