Napój o działaniu psychodelicznym, zawierający DMT – sposoby przyrządzania, opisy rytuałów, rady i wątpliwości.
Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Cześć,

Szukam informacji o Sanandze gdyby ktoś miał jakieś doświadczenia i chciał się podzielić.
Mam krople Katukina mild, poza silnym pieczeniem oczu trwającym około minuty nie zauważam żadnych efektów (5 dni stosowania),
Ponadto, natychmiast po zakropieniu mam bardzo silne łzawienie, które prawdopodobnie rozwadnia/wypłukuje krople.
Jakieś porady odnośnie stosowania?
Zgodnie z opisem zalet powinno być naprawdę wiele, począwszy od wyostrzenia wzroku i koncentracji po uspokojenie, zwiększoną intuicję czy wręcz uwolnienie blokad energetycznych.
Czy ktoś coś takiego odczuł faktycznie i wie jak pracować z Sanangą żeby wydobyć te właściwości? A może wersja mild jest po prostu za słaba?
  • 42 / 6 / 0
@LostSouls
Masz na myśli Chiri Sananga?
Podobno świetna roślina, będę testował, zainspirował mnie do tego ziomek z tego filmiku:
https://youtu.be/OCethMIy1do
Uwaga! Użytkownik FireDragon jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.