ODPOWIEDZ
  • 324 / 76 / 0
22 czerwca 2026pandudzik pisze:
30 kwietnia 2026CandyNeko pisze:
Nie ma chyba nic gorszego niż poczucie że nawet to w życiu nie wyszło....
To prawda, 2 miechy temu już wisiałem, ale jednak zszedłem z tej drabiny. Nie ma tygodnia, żebym nie żałował tego, że odpuściłem...
Jak rodzice jeszcze żyją to nie warto ! Serio co by ktoś nie myślał podstawową misją nas jest pochować gonie i należycie swoich rodziców!
A później rubat co chceta wieszajcie się, pod pociąg podstawiajcie, utopcie się, zabijcie lekami jak dzieci nie macie to już nie ma większego znaczenia !
and its going to suck.
It's not going to be fun.
  • 1 / / 0
Moje dziecko popełniło samobójstwo. Zjadło jakieś prochy.
Dla matki to największa tragedia z możliwych i tak naprawdę koniec życia. Zresztą, po czymś takim rodzic sam się zastanawia czy tego nie zakończyć... Mimo wszystko żal tych którzy jeszcze zostali. Byliby podwójnie osieroceni.
Nie róbcie tego swoim rodzicom.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.