Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 438 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
- za 17-25zł - Lux Penera - najlepszy szampan jaki piłem, a piłem wiele
Z tego co się orientuję to za taką kwotę szampana nie kupisz co najwyżej wino musujące. To tak jak porównać dobre wino za 100 zł a napój winopodobny za 5 zł %-D
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 1611 / 34 / 0
wiadomo - szampan może być tylko z Champagne, ale w słowniku znajdziesz słowo szampan jako wino musujące właśnie. Oryginalne ruskie wino musujące jest naprawdę zajebiste.
Ostatnio zmieniony 18 lipca 2009 przez Maskaradore, łącznie zmieniany 1 raz.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kucharz »
Smak dobry, chociaż zgodzę się , ze zależy to od butelki, co do ceny to u mnie 6,50 za butelkę i piękna nazwa na etykietce wino musujące Bajkał :D
Uwaga! Użytkownik kucharz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: octopus »
Ja ci powiem tak. Jak nie ma co pic to jest szampan pyszny!! ale wolalbym za ta cene chyba 2 piwa dla smaku niz ten szampan tak pic sobie '' o ''
Uwaga! Użytkownik octopus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1611 / 34 / 0
Nieprzeczytany post autor: Maskaradore »
ale w szampanie % więcej - to sie lyczy!
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: octopus »
spirytus ma jeszcze wiecej ale watpie ze ucieszy Cie mysl o procentach jak poczujesz ten zapach i smak xd
Uwaga! Użytkownik octopus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
pamiętam je z sylwestra, kiedyś u mnie w sklepie za darmo igristoja dawali z okazji nowego roku :kotz:
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 142 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dekadentyzm »
octopus pisze:
spirytus ma jeszcze wiecej ale watpie ze ucieszy Cie mysl o procentach jak poczujesz ten zapach i smak xd
Mnie by ucieszyło
Póki jest wódka, jest nadzieja.
  • 101 / / 0
Nieprzeczytany post autor: flyflyfly »
mi tam świetnie ten szampan smakuje kiedy pije go razem z piwem(bez oczywiście tez:D)... te smaki ciekawie ze sobą współgrają no i jeszcze ten jazz:D...
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kucharz »
co do spirytusu to jak kto lubi ja tam wole cos z smakiem :p ,strunaman gdzie jest ten sklep?:D:D, octopus rzecz gustu :)
Uwaga! Użytkownik kucharz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.