Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Kocham, uwielbiam, przepadam za źrenicami tak wielkimi, że tęczówek prawie nie ma :D Kojarzą mi się było nie było z poszerzonym spojrzeniem i nie chodzi tu o spojrzenie fizyczne ;) Chciałbym mieć takie oczy zawsze. To akurat może być możliwe bo od jakiegoś czasu mimo, że prawie nic nie biorę to źrenice i tak mam wielkie, nawet jak jest jasno :)
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Kocham, uwielbiam, przepadam za źrenicami tak wielkimi, że tęczówek prawie nie ma :D
fajna sprawam tylko mojej starej sie to nie podoba:P caly dzien mi trupa dupe ze po kwasowym wypadzie, nastepnego dnia miaelm powiekszone zrenice i wygladalem jak zacpany :P
Kobietom to najbardziej pasuje, mają wtedy takie głębokie, przeszywające spojrzenie .. mhm :D
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 155 / 3 / 0
[quote="newbe"]
Kobietom to najbardziej pasuje, mają wtedy takie głębokie, przeszywające spojrzenie .. mhm ]

Powiększone źrenice u kobiet i mężczyżn, wpływają znacznie na skuteczność "podrywu". Właściwie jest to jeden z kilku czynników, na które zwraca partner podczas rozmowy. Powiększone źrenice "świadczą" o szczerości, sympatii i podnieceniu.

Ale krople nie są konieczne. Taki efekt można sobie wytrenować przez częstą zmianę ogniskowej oka ;)
Uwaga! Użytkownik leśnik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 6 / 0
Ja mam takie :-/
Każdy, kto mnie zna krótki okres czasu mysli, że cały czas nafurany latam (a po fecie mam zawsze pomniejszone hihi) Zawsze oczy zapierdolone, byle troszke mniej światła czy piwo wypije, kawe byle co i już... ful wypas szeszyn %-D
Kiedys się starzy burzyli, że ja naćpany chodze cały czas, gdy bylem trzeźwy. Teraz nie zwracają na to uwagi...
  • 29 / / 0
A ja w Men's health przeczytałem, że powiększone żrenice są świadectwem kłamstwa, he? :-)
  • 8 / / 0
Kup sobie lipne grochy :/ Niestety wiem cos o tym, wydałam majątek, zarzuciłam trzy, nie działały wcale ale źrenice miałam wyjexxxx w kosmos. Już to sobie wyobrazam, podchodzisz do dila - "poproszę groszki, które nie działają":D:D:D
Uwaga! Użytkownik Dama Kameliowa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 3 / 0
[quote="Glancek"]
A ja w Men's health przeczytałem, że powiększone żrenice są świadectwem kłamstwa, he? ]

Właśnie jest inaczej. Zmiana rozmiarów źrenic następuje tylko pod wpływem pozytywnych emocji.
Ale np. osoby z małymi źrenicami są uważane przez obserwatorów za nieszczere, chytre, kłamiące.
Jednak w tym przypadku o kłamstwie świadczą inne gesty, a nie rozmiar źrenic...
Ostatnio zmieniony 30 maja 2007 przez leśnik, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik leśnik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
u mnie zrenice sie powiekszaja jak mam telepke i sie denerwuje(np.na cisnieniu)..wygladam wtedy jakbym sie nafetowała.za to jak chodze nieprzytomna zmeczona i smutna to mam malutkie jak po helllu prawie.wierd
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 3523 / 51 / 0
@ wisior to już 9 miesięcy bez dragów. Wystarczająco długo aby urodzić się na nowo. ;-) Czujesz się już inną osobą ??
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 105 / 2 / 0
ja nie wiem jak ja mam sobie zmienić ogniskową, na oko naciskać? jak sobie zmienię ogniskową to będę krótkowidzem (już jestem) lub dalekowidzem, kiedyś od okulisty dostałem takie ćwiczenia - przybliżam powoli palec gapiąc się na środek az się rozmaże, może o to chodzi?
Trzeba powodu do morderstwa,
Zablokowany
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.