Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 917 / 235 / 0
Nie czekajcie 50h, przecież tam się coś zalęgnie w tej strzykawce, może z kwasu lizergowego sporysz wyrośnie :zombie: Normalnie dajesz znaczek na łyżke, troche przegotowanej wody, czy wody do iniekcji, lekko podgrzać i siup. Jak się nie trafi dobrze to mega szczypie.
  • 2538 / 215 / 0
A zagotowanie kartonu nie spowoduje rozpadu kwasu? Właśnie się martwię po sieknałem jakieś 20 minut temu 250uq, i jeszcze nie działa. Karton zalany wodą ok 70 C, podgrzany do lekkiego zabombelkowania, rozpuszczony w zawiesinę, filtracja i siup. Jedyne co po tym czasie czuję to bardzo subtelny jak by body load. To co zostało wygotowałem już dokładniej i powtórzyłem strzał. I nie wiem czy pakować 2 karton pod język, coby nie weszły nagle oba za godzine-dwie i nie było przegięcia. Poczekam jeszcze z 30 minut, jak lipa to klasycznie pod jęzor wrzucę.
ODPOWIEDZ
Newsy
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.