Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 12 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: HYPE »
niestety od dawna nie mialem dnia trzezwosci - wszystko kreci sie wokol uzywek:D lubie palic papierosy, bardziej pic browar, a najbardziej palic MJ :D bez tego nie jestem soba;]
niewazne konsekwencje "rob co chcesz, niczego nie zaluj"
Uwaga! Użytkownik HYPE nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Karlos »
Najpierw próbuje się podnieść na duchu rozmawiając z samym sobą, a jak dalej mam doła, co mnie szczerze dalej męczy, to kontempluje(staram się nie myśleć, skupić na oddechu).
Uwaga! Użytkownik Karlos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
u mnie rozmowy ze soba chyba nie bylyby dobre-bo by moja cpunska strona przekonywala zeby zacpac...
o tym odechu tez nie slyszalam..mozna wyprobowac.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
To się nazywa medytacja.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 84 / 8 / 0
Kiedy toczymy wewnętrzną walkę, napinają się mięśnie, spłyca się oddech - nawet zapominamy o nim. Uzyskujemy wgląd w siebie, kiedy opowiadamy coś sami sobie wbrew sobie. W trudnych chwilach przechylamy szalę zwycięstwa na naszą stronę, by stały się łatwe.
Uwaga! Użytkownik zielony nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Karlos »
Kurwik pisze:
To się nazywa medytacja.
Podczas medytacji skupiasz się na myśleniu, a w kontemplacji chodzi o to, aby nie mysleć względnie o niczym(ew. o oddechu).
Uwaga! Użytkownik Karlos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / / 0
Nieprzeczytany post autor: 3ddd2k »
Słucham muzyki:)
" 'W końcu trzeba sobie także na coś pozwolić'. I tak współczesny człowiek bezustannie kręci piruety. Jednak nie powinien się z tego powodu uskarżać: to jest cena jego wolności."
Legalize it! Bless... :)
  • 333 / 11 / 0
Jak sie maksymalnie zle czuje to klade sie na podloge i zamykam oczy, czasem lapie sie za glowe, nieraz placze. Bluzgam wtedy czesto na Boga, ale wybitnie mnie dobija fakt, ze nie wiem czy istnieje. Z zewnatrz musi to smiesznie wygladac :-D . Po jakims czasie przechodzi zwykle, ale ten sposob jest raczej do bani. Po prostu nic innego nie potrafie wtedy zrobic, za wyjatkiem zazycia czegos.
Jakos tam sobie zyje... Nie jest zle :)
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Kontemplacja to też forma medytacji.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1558 / 18 / 0
Zamykam oczy i "będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze" albo "jestem naćpany, to tylko bad trip, wszystko będzie git, wszystko będzie spoko" lub słucham muzyki albo spotykam się ze znajomymi którzy poprawią humor na kapie
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...