Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 182 / 3 / 0
jak odstawił to stracił na wadze. nie wszystko, może połowę tego co w tym czasie przytył. ale jemu nie zależało
  • 335 / 1 / 0
Ktoś mi gada że neuroleptyki robią z ludzi warzywa :(
Kłamstwo nie?
Zycie mnie nauczyło najbardziej jednego. Nie przysięgaj Bogu czegoś czego nie zrealizujesz. Lepiej milcz.
  • 742 / 12 / 0
Duża większość, w dużych dawkach tych przeciwpsychotycznych. Robi z ludzi zombie.
  • 335 / 1 / 0
tomek219 pisze:
Duża większość, w dużych dawkach tych przeciwpsychotycznych. Robi z ludzi zombie.
Kolejny mit jakich wiele.
Zycie mnie nauczyło najbardziej jednego. Nie przysięgaj Bogu czegoś czego nie zrealizujesz. Lepiej milcz.
  • 742 / 12 / 0
A widziałeś kiedyś schizofrenika na 600mg klozapiny dziennie? Zakładam że nie, więc proszę Cię wypierdalaj i pisz w odpowiednich działach . Przepraszam za offtop.
  • 335 / 1 / 0
A tu Cie zaskoczę. Byłem w Kościanie na oddziale zamkniętym jeden dzień :)
  • 708 / 6 / 0
Glodnyminy pisze:
tomek219 pisze:
Kolejny mit jakich wiele.
Jeśli ktoś weźmie tak raz na pol roku to jest zombie. Ja dostalem to od taty na spanie to o 21 wzielem i następny caly dzień to zombie . .
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 335 / 1 / 0
Całe szczęście tylko na drugi dzień...
  • 708 / 6 / 0
Ale i tak nic nie przebije następnego dnia po 600tramalu retard (2 chyba nie rozgryzlem) i 2 mg Xanaxu. I następny dzień SPR.z biologii z genetyki i zawalilem go i 4 na koniec a mialbym 5 :D. Mialem jeszcze takie noddy ze patrzylem się prosto na babkę i zamykalem oczy i odlatywalem... Masakra to byla.
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 335 / 1 / 0
Że też zrobiłeś to na dzień prze egzaminem :D
Mistrzostwo :D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.