Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Moi drodzy. Ze względu na to, że skończył mi sie właśnie resveratrol, to zastanawiam się nad dalszą opłacalnością zakupu lub też zamiennikami.
1. Czy warto brać profilaktycznie tę substancję dla swego mózgu? Jeśli tak, to jakie dawki na dzień?
2. Czy opłacalny jest produkt:
Resveratrol Trans zmikronizowany 60kaps 200mg(bez ekstraktow i innych syfów) za 260zl?
3. Jesli nie jest oplacalny, to jaki zamiennik proponujecie?

Pozdrawiam!
Uwaga! Użytkownik exovirs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 78 / 4 / 0
Co sądzicie o tej substancji?

Na longecity jest utworzony cały dział (sic!) o niej, a na h niewiele można o tym przeczytać.

Generalnie jest to środek do stosowania na dłuższy czas i pewnie trudno zauważyć mocniejsze efekty po krótkim lub średnim czasie stosowania, ale może ktoś bierze to dłużej lub krócej, lecz już poczuł jakieś efekty.
  • 3454 / 1110 / 0
Czerwone wino zawiera resweratrol. Generalnie pobudza on krążenie i nie tylko z tego względu wydłuża względny czas życia. Tylko tyle wiem. Vetulani mocno krzewi wiedzę n/t tego związku.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 220 / 11 / 0
kiedyś producenci wina z Francji zlecili badania na poszukanie leczniczego związku w winie, spadła im sprzedaż lub chcieli ja podbić, nie pamiętam? I znaleźli resweratrol, jest go sporo w winie, ale najwięcej w skórkach winogron. Czytałem sporo rzeczy, większość badań na duży plus i oczywiście Francuzi ze swoją tłusta dietą mogą zawdzięczać przyzwoite zdrowie i mniej problemów sercowych resweratrolowi. Generalnie musi dawać jakieś pozytywne efekty, ale nie ma mocy leków. Jeśli pomaga to przy długotrwałym przyjmowaniu, imo kwestia lat lub połowy życia :)
Resveratrol Trans zmikronizowany 60kaps 200mg(bez ekstraktow i innych syfów) za 260zl?
imo to rozbój w biały dzień. Lepiej wyjdziesz jak będziesz jadł po 200 gram winogron (strzelam nie wiem ile tego siedzi w takiej porcji) Moim zdaniem rynek suplementów to świetny biznes, działać może jakoś działają plus spory efekt placebo i nikt od tego nie umrze. Żyła złota-nasz kraj w tym przoduje :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).