Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
@cbsz @DuchPL @hyber123 @Retrowirus @hyber123 @Mefistofeles1945
Co poszło nie tak w mojej reakcji?
- Zmywam pod lekkim strumieniem ciepłej wody otoczki z pięciu tabletek sudafedu
- Kruszę tabletki na pył
- Zalewam skruszone 5 tabletek z pseudoefedryną wrzątkiem 7ml wrzątku z wody z butelki np. Cisowianka bo ma pH 7
- Kruszę i zalewam 2ml wrzątku 100mg nadmagnian potasu
- Dodaje 2ml octu do roztworu z pseudoefedryną
- Łączę obydwa roztwory i wstawiam do zamrażarki na co najmniej pół godziny albo na godzinę
Czy gdzieś robię błąd? Samo działanie jest na poziomie "Threshold", czyli ledwo co wyczuwalne lub też "very light", jeśli zrobimy go tak jak tutaj napisałem.
Czy rzeczy w których robie metkata nadają się do ponownego użytku? Myślę że tak po porządnym umyciu.
2) Zrób tak jak mówię - najłatwiej pod słońcem dla początkujących.
3) sprzęt jak najbardziej nie daje się do podobnego użytku. Do mycia polecam perhydrol wysokiego stężenia
4) hyber już ci nie odpowie
"Rutyna to rzecz zgubna "
- na szybko
- na kurŁa długo
- na ciepło
- na zimno
- z acatarem i innymi ciekawostkami
- nawet z octem czy bez octu
chyba już wszystko zostało przerobione, bez obrazy ale jak ktos ZNOWU pyta o podstawy to mnie biere
- to jest tak "banalne" że tego się spierYdolić po prostu nie da.
( chociaż jak życie pokazuje to się da... )
kolego szanowny... NA SZYBKO
- nie masz wstawić WRZĄTKU do zamrażarki... => łącząc "oba r-ry )
- !!!!!!!!!!!!!! TY JE TAM MASZ WŁOŻYĆ ABY OSTYGŁY... ZANIM JE POŁĄCZYSZ !!!!!!!!!!!!!!
kur#a serio?>??????????????????????????????????
Jaka jest optymalna ilość wody dla wypicia roztworu?
Robiłem ostatnio tak:
7ml wody Cisowianka
2ml octu
Krusze na pył, sudafed i nadmanganian potasu, rozpuszczam w 7ml wrzątu sudafed i w 2ml wrzątku nadmanganian.
Potem trzeba to wsadzić do zamrażarki żeby bylo zimne ale z tego co zauważyłem nie może być to zmrożone mocno bo wtedy nie zachodzi reakcja.
Mi ten słomkowy lekko żółty roztwór bardzo długo się robił, z godzine musiałem poczekać nie wiem czy to od temperatury niskiej ale filtrujemy wtedy jak zobaczymy fusy takie jak od kawy.
- im dłużej ( do pojawienia się fusów ) tym lepiej, ale ważne by reakcje zamknąc w MAXYMALNIE 2 Godzinach!
o stopniach "wody" nie będę przypominał bo trąbiłem o tym wiele razy
reakcja efedronu z pseudoefedryny z użyciem nadmanganianu potasu to reakcja egzotermiczna - siłą rzeczy ważne jest utrzymanie odp. temperatury.
Najlepiej by było jakbyś zrobił tak jak zrobił to wideo poradnik jak powinno się robić metkatynon do wypicia bo poradnik autorstwa @cbsz jest pod I.V.
To tak jakbym po powrocie z pracy opowiadał świniom w chlewie Jak mi minął dzień – ty swoje, a one swoje.
@fishyfish No widzisz chłopie – przesłaniem mojej wcześniejszej wiadomości było to, że masz sobie otworzyć moje tematy moją aktywność albo po prostu przetrzepać ten wątek wstecz.
Wtedy – Idę o zakład – co najmniej pięć razy natkniesz się na wykładnie przepisu który i tak już jest rozebrany na części pierwsze a kurwa subkwantowo już nie umiem ci wytłumaczyć tego bardziej.
Takim ludziom synteza kota mówi "dziękuję", "stop" i "lepiej nie".
Nie obrażaj się to nic osobistego
Ps: kazałem robić z akataru!
A ty- ze sudafedu robisz, więc o czym ja kurwa mówię...
PS2: poradnik wideo nie jest zły ale nie jest też idealny – nie traktujcie go jako wyznacznik kierunku Bo to jeden z kilku możliwych sposobów, A to że ktoś zrobił z tego filmu nie znaczy że jednocześnie jest to legitne, trochę rezerwy ludzie
acatar acti tabs, 60 mg + 2,5 mg
acatar acti Tabs to lek zawierający pseudoefedrynę i triprolidynę
To po co mi ta antyhistamina? W leczeniu kataru faktycznie może się przydać bo pewnie zwęża naczynia w nosie ale jakie jest jej dawkowanie? W sześciu tabletkach masz jej już 15mg. Sama pseudoefedryna robi to znacznie słabej niż w połączeniu w antyhistaminą (nie jeden lek z pseudoefedryną jadłem na katar w różnych ilościach to wiem)
Robię z sudafedu dlatego bo ma tylko pseudoefedrynę, jeśli zrobimy tak jak w poradniku wideo z sześciu tabletek sudafedu który był i tak w filmie wspomniany to wyjdzie nam faktycznie taki sam lekko żołtawy roztwór. Cała reakcja trwa bitą godzinę jak nie dłużej. Zauważyłem też że jak długo nam taki roztwór stoi to metkatynon potrafi się oddzielić od "błota", czyli mamy warstwe błota i lekko źółto przeźroczystą.
Zamiast pisać tutaj możesz wrzucić twoim zdaniem idealny przepis na metkatynon do picia.
Nie mów do mnie chłopie bo nie jestem ze wsi ani nie urodziłem się w Polsce chociaż mieszkam tutaj od zawsze i mam obywatelstwo.
@DuchPL jeśli chodzi o posty tego duchpl to ja traktuje to z mocnym przymróżeniem oka jak typ piszę takie głupoty że wali ciągi latami i nic mu się nie dzieje że nie jest uzależniony ale zdarza mu się walić często ciągi i ogólnie te posty są bez ładu i składu.
filtr w strzykawce 20 do wysokości powiedzmy 5 centów, zwilżasz go najpierw i zgniatasz żeby był oklepany i zbity przed wlaniem żuru
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech
1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?
Była wzorową uczennicą. Zrobiła coś strasznego. Jej rodzina jest załamana
Już nigdy nie zobaczy błękitu nieba, twarzy bliskich ani własnego odbicia w lustrze. To, co zrobiła 25-letnia Kaylee Muthart, na zawsze zmieniło jej życie. Pod wpływem halucynacji, które wywołały narkotyki, dokonała samookaleczenia w przerażający sposób, pozbawiając się wzroku. W tamtej chwili nie była sobą. Głos, który kazał jej działać, był wytworem urojeń. Teraz, choć żyje z konsekwencjami tej tragedii, walczy o jedno – aby jej historia była przestrogą dla innych.
Legalna marihuana tylko w 10 holenderskich miastach od kwietnia 2025
Holandia, znana z liberalnego podejścia do marihuany, wkracza w nową erę regulacji. Już od kwietnia 2025 r. w 10 holenderskich miastach coffeeshopy będą mogły sprzedawać wyłącznie marihuanę pochodzącą od licencjonowanych producentów. To część szeroko zakrojonego eksperymentu, który ma przetestować możliwości stworzenia w pełni legalnego łańcucha produkcji i dystrybucji marihuany. Czy Holandia zakończy epokę polityki tolerancji i otworzy drzwi do pełnej legalizacji? Przyjrzyjmy się szczegółom.