4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
Co działa najlepiej ?
PUDER donosowo
147
26%
KRYSZTAŁ donosowo
349
62%
PUDER oralnie
13
2%
KRYSZTAŁ oralnie
54
10%

Liczba głosów: 563

ODPOWIEDZ
  • 350 / 4 / 0
coś tam było :))
Ps. Wezcie sobie 1-2 tabletki aspiryny przed mefieniem :gun:
Uwaga! Użytkownik Flashback nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1069 / 11 / 0
według mnie lepiej brać puder, kryształ wchodzi troche pozniej i z mniejszą siłą. JA zawsze krusze, a przed sniffem obowiązkowo mentolowy sztyft do nosa i jazda :gun:
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 12 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: M3FJU »
z tym sztyftem to całkiem niezły pomysł, nigdy nie praktykowałem. A osobiście wolę kryształ, wystarczy dobrze pokruszyć i heja xD
Uwaga! Użytkownik M3FJU nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / / 0
Mirrow pisze:
fouc pisze:
wygląda na to, że albo sprawa jest bardzo indywidualna, albo rację ma murti- czyli nie ma żadnej różnicy, a różnić się mogą tylko kolejne sorty, które bierzemy i przekładamy opinię na sztuczną parę puder-kryształ.

Zgadzam sie generalnie z powyzszym gdyz puder mnie nieraz ladnie zrobil. Chociaz w sumie krysztal zawsze o wiele mocniej, ale mysle, ze to wlasnie przez to, ze puder jest zanieczyszczany. Krysztal trudniej rozrobic wiec mocniejszy jest. No i krysztal zawsze mozna skruszyc i wtedy powinien dzialac jak (czysty) puder.
No, ale realia sa takie jakie sa, przynajmniej w Warszawie, ze puder jest 'rozcienczany' wiec wole krysztalki.
kryształki też są rocieńczane.
Uwaga! Użytkownik śniący mefiarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 88 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mirrow »
Z pewnoscia sa rozcienczane przy produkcji tak jak mowicie. Potem ida do mniejszych dilerow lub jeszcze dalej i oni juz maja wiekszy problem, zeby to jeszcze bardziej rozrobic. Oczywiscie slyszlam o soli, ale osobiscie widze roznice miedzy krysztalami mefa a soli etc. No a puder jest dodatkowo (w latwy sposob) zanieczyszczany przez tych ostatnich.
No i ja jeszcze wale mefa i.v. wiec widze, ze jak krysztal rozpuszcze to jest idealnie przejrzysty, a puder metny, albo sa w nim nie rozpuszczalne grudki i pylki. W ogole to z puderem sie ostatnio pogorszylo, ostro zajebany jest.

No, tak ja to widze i czuje ;)
Uwaga! Użytkownik Mirrow nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1069 / 11 / 0
oczywiście jestem za pudrem, ale jak kupuje mefa to tylko kryształy, bo wiem ze nic mi tam nie dosypią, a tuż przed sniffem sobie je krusze na proszek.
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 88 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mirrow »
anonimus pisze:
oczywiście jestem za pudrem, ale jak kupuje mefa to tylko kryształy, bo wiem ze nic mi tam nie dosypią, a tuż przed sniffem sobie je krusze na proszek.
No ja tak samo;)
Jednym slowem krysztal. Z niego zawsze zrobisz puder, a na odwrot to nie dziala. ;]
Uwaga! Użytkownik Mirrow nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1098 / 6 / 0
A ja lubie wciagac krysztal, ten ostry pieczacy bol w nosie az lezka leci i po sekundzie mocne wejscie... Pieknie sie komponuje
Uwaga! Użytkownik moor1992 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 104 / 4 / 0
Nie ma nic lepszego, niż rajka z łezką.
Uwaga! Użytkownik Pandemonium nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 481 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: O*Men »
Wkurzajace jest ze oni to miela w mlynkach wiadomo po co ale nawet nie w tym rzecz. Zatyka nos,ciapa sie robi,problemy przy dzieleniu bo sie przykleja do wszystkiego :#: A co do rajki z łezka to nic sie nie zbliza nawet do prawdziwej polskiej kiedys Amf'etki :*)
Uwaga! Użytkownik O*Men nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.