Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
ODPOWIEDZ
  • 345 / 6 / 0
Jaki susz/ekstrakt z rośliny ogólnodostępnej do kupienia na necie polecacie po której wystąpią jakieś lekkie wizuale/oevy ?
  • 1148 / 229 / 7
04 listopada 2017betaguczi pisze:
Jaki susz/ekstrakt z rośliny ogólnodostępnej do kupienia na necie polecacie po której wystąpią jakieś lekkie wizuale/oevy ?
Jak chcesz się bawić w chemika / szamana:
aksamitka-blyszczaca-tagetes-lucida-t55825.html
Od razu mówię że trzeba odpowiednio przyrządzić, i nie działa przy paleniu.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 3649 / 994 / 2
[mention]betaguczi[/mention], hydroksy dobrze prawi. Zapraszamy do badań nad aksamitką. Czyli coś w rodzaju współczesnego szamaningu.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 414 / 47 / 0
[mention]betaguczi[/mention]

Na oevy polecam zainteresować się Heimią Salicifolią, a konkretnie jej extraktem, w mixie razem z marihuaną. Opisałem jak go zrobić w wątku o niej. Do tego masz bardzo unikalne halucynacje słuchowe.
5-HO-La La LaND
  • 124 / 16 / 0
Z roślin iMAO można wyciągnąć coś ala tripa przy zastosowaniu innego iMAO albo SSRI. Zastanawiałem się w ogóle, czy lekki Zespół Serotoninowy można uznać na tripa.

Trochę inaczej:
alkohol + Mucuna pruriens. Próbował ktoś?
Uwaga! Użytkownik elonmusk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2429 / 579 / 155
Można wyciągnąć ,,coś à la tripa”, będące zespołem serotoninowym lub stanem na jego pograniczu. A zespół serotoninowy jest stanem zagrożenia życia, więc odradzałabym takie eksperymenty.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Do sklejenia changi wystarczą tylko 2 susze? psychotria i caapi czy to jednak składniki aya i potrzebuje czegoś więcej? I jakie proporcje zastosować w przypadku caapi + psychotria/chaliponga?
Tak wiele pytań bez odpowiedzi...
  • 36 / 1 / 0
Łatwo ogarnąć rzeczy na aye , czy raczej zdarza sie przypal? Sa jakies legalne skladniki?
Uwaga! Użytkownik dino1555 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 420 / 43 / 0
Accacia confusa czytałem na forum że legalna jest w Polsce, ale nie pamiętam jak dawno to było. Inhibitor musiałbyś albo na receptę zmotać, albo zamówić nielegalnie. Nie wiem jak by miała się sprawa długotrwałego stosowania czerwonej koniczyny i passiflory. Może po kilkutygodniowej kuracji monoaminooksydaza byłaby zablokowana na tyle by zażyć DMT. Możesz spróbować z homiptem :D
Uwaga! Użytkownik vlkodlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / 1 / 0
Czyli sie da :D kurcze kilkutygodniowa kuracja to chyba nie dla mnie, w takim razie legalnych źródeł nie ma, trza kombinowac inaczej. Tak wypróbuję na pewno twoja rade z homiptem, potestuje moze troche cubensisow bo planuje grow kit, a jak juz ogarne te slabsze psychodeliki wroce do tematu DMT. Dzieki za rady teraz juz mniej wiecej wiem co i jak.
Uwaga! Użytkownik dino1555 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.