Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1195 / 223 / 32
Hahaha piękna odpowiedź <3

Długi temat narkotyki a twórczość. Jest w ogóle taki na forum?

Edit już jest
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 498 / 271 / 0
Dla porównania, ostatni pos, kilka warstw mniej na garze, dawki homeopatyczne, co by się nie skręcić (ale nie polatać też) i mj,
Drzewo Zgnicia
1998CAM_2021_11_19_18_01_26_FN.jpg
A to, bo pozazdrościłam Termosowi, dawno temu w zeszycie.
Spoiler:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 19 listopada 2021 przez Melodyne, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1195 / 223 / 32
Lepiej! To mi się bardziej podoba. Pochwal się czymś z czego jesteś dumna.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 498 / 271 / 0
Może kiedyś taki the best of zrobie na tumblr, ale to takie "kiedyś to było ". Jak wrócić do siebie, kiedy juz nie ma do kogo? Trzeba zrobić kogoś nowego, a ciężko, kiedyś po 2 krokach w przód odpierdala się salto w tył.

Tymczasem jeszcze jeden szybki niedawny
1998CAM_2021_11_19_18_36_15_FN.jpg
  • 1195 / 223 / 32
Spoko!
  • 824 / 246 / 0
Psychodeliczna twórczość Matki Natury:
Snapchat-1326609112.jpg
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 163 / 26 / 0
Ktoś wyżej podjął temat tworzenia pod wpływem, zdarza mi się zakurzyć blanta przed malowaniem i jest to d o s ko n a ł e lekarstwo na jakikolwiek marazm twórczy, ale bardzo chciałbym podkreślić fakt, że pomoże nam to jedynie kiedy znajdziemy złoty środek, w czerpaniu inspiracji w ten sposób, sam do końca nie potrafię, bywam zbyt zachłanny i efekt nie jest w pełni zadowalający, więc może ktoś z was kochani już ten złoty środek wynalazł? a to tutaj to mój suchy pastel (możliwe że powinien być poziomo)
ADADADAWDADAFSRGFRDGRDG.jpg
  • 498 / 271 / 0
Męczy mnie ten nonsens już wybitnie, co ledwo stworzę, zaraz tymi samymi rękami zniszczę.
Nie wkładam więc zbyt wiele wysiłku w działania, toteż ca. 15 minut i taki (auto?)portret na płycie osb.
Screenshot_20220225-142156_DuckDuckGo.jpg
  • 1195 / 223 / 32
@Melodyne jest dobrze!
  • 498 / 271 / 0
Nie moje, ale bardzo działa na mnie.
Źle. Nie znam autora, może ktoś?
1649845488553.jpg
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.