Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 272 / 6 / 0
@akw
Nie prawda. Jest OK!
Ostatnio zmieniony 18 października 2013 przez raven gray, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik raven gray jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 721 / 3 / 0
Jest super :-D Mimo, że rzeczywiście z tymi propocjami coś dziwnie, ale cieniowaniem to chyba naprawisz :-)

[ external image ]
Rzygam steampunkiem. Szukam inspiracji. Idę instalować sterowniki do skanera, bo zrobienie zdjecia to nie to samo.
Ostatnio zmieniony 19 października 2013 przez w3ird, łącznie zmieniany 1 raz.
i like to wear colors like black because it says i’m a whore gg - 11135871
  • 3732 / 45 / 0
No to fakt, niby nic, a jednak zwisl jej cyc. Kwestia tego tez, ze zrzucalam z fb, a wtedy jest szersze i krotsze zdjecie.

Scalono. - Fj.

Kolejna tworcza noc, troche DXM.
[ external image ]
powrot w starym stylu. :-D Wzielam od mamy troche b. kapiastych gazet (typu ´okruchy zycia´) i mam przezabawe.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 703 / 40 / 0
@Wawoj, boję się tej postaci w wannie.
A3
[ external image ]
Bristol
[ external image ]
  • 2878 / 21 / 0
Wawoj pisze:
ale ona jest b. niepodobna do mnie z twarzy
Zanim to napisałaś i przeczytałem komentarz akw, to sobie pomyślałem "o, znowu Wawoj wali autoportret i zapytam ją w poście, dlaczego tak często umieszcza siebie na obrazach". Bo właściwie każda kobieca postać u Ciebie ma Twoje rysy twarzy, te kości policzkowe, włosy i oczy. No sory, ale jest podobna przynajmniej do Tych zdjęć z Tobą, które miałem przyjemność widzieć i oglądać :)
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 507 / 11 / 0
son: świetne!
NOWY DWOREK NOWE ŻYCIE
  • 3732 / 45 / 0
idontknow pisze:
Wawoj pisze:
ale ona jest b. niepodobna do mnie z twarzy
Zanim to napisałaś i przeczytałem komentarz akw, to sobie pomyślałem "o, znowu Wawoj wali autoportret i zapytam ją w poście, dlaczego tak często umieszcza siebie na obrazach". Bo właściwie każda kobieca postać u Ciebie ma Twoje rysy twarzy, te kości policzkowe, włosy i oczy. No sory, ale jest podobna przynajmniej do Tych zdjęć z Tobą, które miałem przyjemność widzieć i oglądać :)
to jest tak, po pierwsze: bo lubie :blush: ekshibicjonizm, po drugie nie mam innych modelek poza soba - moge sobie zrobic zdjecie w dowolnej pozycji, zaleznie od potrzeb i pomyslu na obraz. Czesto tez najpierw jest zdjecie, patrze sie na nie i mysle - namaluje, tylko to i to bedzie takie i takie.

Poza tym mysle o rzuceniu tego na rzecz zostania tancerka, czy piosenkarka, albo co. Ew. bede to robic tylko po dysocjantach, bo mi cos nie gra.

son 8-( akwarela to?
CosmoDo pisze:
  • 1262 / 17 / 0
Wawoj tak wlewanie czego kolwiek w pupę dla fazy TO PATOLOGIA xD lepiej artystycznie tego się określić nie dało.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3732 / 45 / 0
to byla ironia. zawsze przykro mi to mowic.
CosmoDo pisze:
  • 1026 / 31 / 0
son.of.the.blue.sky pisze:
[ external image ]
Rzadko kometuję w tym wątku, ale aż muszę - zajebiste :heart:
Switched my sulph to AJAX.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.