Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1180 / 5 / 0
Jak chcecie się pobudzać samą pse to nie kupujcie Akataru, bo jebana triprolidyna zawarta w tym leku powoduje senność i huja nie ma pobudzenia wcae, tylko spać się chce. Wczoraj robiłem trasę ponad 300 km i kurwa ciężką przeprawę miałem przez te akti-tabsy.
  • 21 / 1 / 0
Ma ktoś pomysł na w miarę tanie uzyskanie pseudoefedryny lub ewentualnie efedryny (tzn. tańsze niż opakowanie cirrusa czy acataru)??
  • 1628 / 195 / 0
Na BMR widziałem spore ilości efki, ale już dawno tam nie wchodziłem to sprawdź sam. ;-)
  • 238 / / 0
@up BMR zamknięte, więc raczej nie. Ewentualnie może działa jeszcze inna tego typu strona, możesz spróbować zorientować się w temacie.
życie jak las vegas parano
  • 1262 / 17 / 0
Jaki lek z pseudofefedryną wychodzi najtaniej?
Apselan i acatar co nie?

Co do tamtego drugiego składnika acataru to jak on taki mega nasenny to jakim cudem po metkacie jednej paczce i.v nigdy nie zasnąłem aż do następnej doby?

Chce zaoszczędzić na jedzeniu lol a moja znajoma się pseudo ładnie załatwiła(zaebista niedowaga tylko pseudo by nie jeść i koda by było miło) więc też chcę spróbować.
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2013 przez NieLubieZielska, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 238 / / 0
NLZ, no generalnie tak. Ale warto zrobić sobie rajd po aptekach i zorientować się gdzie jest najtaniej, bo ceny potrafią się bardzo wahać.

Może dlatego, że różnica między mocą działania metkata a pseudoefedryny jest dosyć znaczna? Zresztą nie wiadomo (albo i wiadomo) co się z tą triprolidyną dzieje podczas robienia kota. Ale to chyba pytanie nie do tego działu.
NieLubieZielska pisze:
Chce zaoszczędzić na jedzeniu lol a moja znajoma się pseudo ładnie załatwiła(zaebista niedowaga tylko pseudo by nie jeść i koda by było miło) więc też chcę spróbować.
:nuts:
życie jak las vegas parano
  • 3 / / 0
Nie wiem co wy wydzicie w tej pseudoefedrynie. Efekty marne, a jedzenie ibuprofenu w duzych dawkach, na dluzsza mete prowadzi do rozwalenia żołądka. Szukanie czystej tez malo oplacalne. To juz duzo wydajniej probowac z efedryna.
  • 1262 / 17 / 0
A gdzie zdobędziesz efedrynę? I kto Ci karze jeść ibuprofen jak jest 10 innych leków zawierających pseudoefkę a nie które zawierają tylko ją... Kilka tabletek pseudo + kofeina to przyjemna rzecz sama pseudo mało daje a duża jej ilość to odwrotny niż zamierzony skutek.

Baj de łej chu najpierw żrę pseudo a potem jem 2 x tyle co zwykle =_=
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Jeśli chodzi o redukcję na pef/efedrynie to przynajmniej u mnie efekt jest taki sam. Za to efedryna powoduje większy nieogar, np. za nic po niej nie wsiądę do auta. Plus łapy się strasznie trzęsą.
Z pef trzeba sobie wypracować jakiś system, jak ze wszystkim.
Ciągnę tak od marca chyba, z małymi przerwami /+jedną większą na spożytkowanie zapasu 120x30mg efki/. Na serducho nie siadło, już bardziej te energetyki do zapijania, chociaż ostatnio ekg wyszło w porządku %-D
  • 35 / 1 / 0
Zdecydowanie nie polecam, na początku super wszystkie pożądane działania i w ogóle. zarzucilam 7 tabsów sudafedu koło 17 potem jak zaczęło mijać dorzuciłam jeszcze dwie ale oczywiście nic nie dały. teraz jest druga w nocy ja jestem potwornie zmęczona (nie spałam poprzedniej nocy, pewnie błąd.), ale zasnąć nie mogę. Z tym jeszcze dałabym radę ale to, że kiedy wstaje po jakichś 10 sekundach kręci mi sie w głowie jak nigdy i jak nie usiądę to mdleję (raz padłam), to już przeginka. Może to wina wady serca? anyway zakucie materiału w ten sposób nie jest warte konsekwencji. A, i komuś moze przeszkadzać że pare razy praktycznie straciłam słuch. Najpierw pisk, potem szum i jeb, uszy zatkane jak nigdy.
Then I looked over
Just in time to see her smiling back at me
And saying everything's OK
As long as you're inside my blue veins
Your blue veins
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.