19 lutego 2021JanekPawlacz pisze: zapakowałeś to dobrze?
19 lutego 2021Mordarg pisze:Nie wiem ja tam wszystko biore przez paczkomaty i nigdy lipy nie było. Jeśli są to leki to są to leki ale jakby miał się zdarzyć jakis nielegalny proszek bądź ganda która mogła by zostać wyczuta przez psa które czasem są wpuszczane wyrywkowo na takie hale to nigdy nie pozwolił bym na to żeby taka sustancja poszła jeśli nie była by jest hermetycznie zapakowana - najlepiej 2 razy. Wtedy moze byc tam wszystko i jesli zapakowane jest dobrze( wyssane powietrze z środka itd) nie ma szans żeby pies wyczul tym samym wszystko co zamówione InPostem mam od razu na drugi dzień. Ostatnio się budzę włączam koma i paczka już od 8smej 20 czekałą do odbioru a wyszła dzień wczesniej.17 lutego 2021sur132 pisze: Zjebałem. Nadałem (na swoje dane) 9 lutego paczkę do znajomego z małą ilością nielegalu poprzez paczkomaty. Od 10 lutego paczka wisi w statusie "Odebrane przez kuriera". Nadawałem tą nową opcją "Nadaj bez etykiety". Myślicie, że jak minął już tydzień i nikt nie zawitał do mojego mieszkania, to znaczy, że paczka się zgubiła i sprawa ucichnie? Czy jeszcze mogę się spodziewać niebieskich rano pod drzwiami? Jeśli tak, to przez jaki czas mam jeszcze być czujnym?
Czyli co kurier wziął ale nigdy nie dotarł do kolegi tak ?? Moze sam ojebał rozkosze po drodze ?
I jesli masz na mysli Psy To ja kiedys mialem sytuacje z inPOSTEM iż był status Paczka w drodze i się nie zmieniał przez kilka dni a kolo co to nadał i zawsze miał kom włączony nagle miał wyłączony - ta paczka nigdy nie doszła wiec założyłem najgorsze. I teraz słuchaj - minęło 8 miesięcy ja juz dawno wyprowadziłem się z miejsca gdzie była zamówiona paczka i mniej wiecej po 8smiu iesiącach mialem pod adresem zameldowania pod którym akurat wtedy wyjątkowo przebywałem pobudkę o 6stej rano z nakazem przzeszukania. Nie bedę teraz opisywał jak zajebiscie się wywinąłem ale sam sobie pomysl ile musiało to trwac od przechwycenia paczki do takich akcji - jak długo to się musi wszystko tam mielić w tej psiarni
Właśnie to jest kurwa najgorsze, że teraz nie wiem, czy mam się ich spodziewać jutro, za tydzień, za rok czy w ogóle.
A może etykieta się uszkodziła i jest nie do odczytania (tudzież zaginęła).
Sprzęt zaszyfruj veracryptem
20 lutego 2021jezus_chytrus pisze: Należy jeszcze brać pod uwagę ew. błędy systemu. Status może się zmienić na "anulowano etykietę", bo kurier był jeszcze na kacu i źle mu się kliknęło, czy programiści coś testowali.
A może etykieta się uszkodziła i jest nie do odczytania (tudzież zaginęła).
Moja przygoda skończyła się dobrze (chuj ci w dupe złodzieju z WER), ale moral z tego taki, zawsze kurwa pakowanie próżniowe hermetyczne bo mogło być gorzej.
19 lutego 2021Mordarg pisze: jakby miał się zdarzyć jakis nielegalny proszek bądź ganda która mogła by zostać wyczuta przez psa które czasem są wpuszczane wyrywkowo na takie hale to nigdy nie pozwolił bym na to żeby taka sustancja poszła jeśli nie była by jest hermetycznie zapakowana - najlepiej 2 razy. Wtedy moze byc tam wszystko i jesli zapakowane jest dobrze( wyssane powietrze z środka itd) nie ma szans żeby pies wyczul tym samym wszystko co zamówione InPostem mam od razu na drugi dzień. Ostatnio się budzę włączam koma i paczka już od 8smej 20 czekałą do odbioru a wyszła dzień wczesniej.
niedawno sluchalem o tym jak wykorzystują pieski na plantacjach bananów, chodzilo o to, zeby wykryc jakiegos grzyba, ktory infekowal drzewa i trzeba to zrobić bardzo szybko bo szybko cala plantacja pada i pieski mialy prawie stuprocentową skuteczność
a ciekawi mnie co z tymi maszynami na lotniskach, ze sie wchodzi i 'wyczuwają' dragi? w wielu krajach to juz jest?
Przy zwykłych substancjach typu biedaketony wystarczy hermetyczne w opakowaniu które wraz z otwarciem niszczy zawartość np. celnik niechętnie będzie otwierać opakowanie z maseczką w płachcie, bo po otwarciu się wysuszy i sam będzie się jeszcze musiał jebać z zaklejeniem tego
Jak ktoś pakuje coś w jakieś kartony i obsypuje pieprzem to mi się śmiać chce xD wystarczy że strażnik lekko otworzy i zobaczy pieprz a to ogromny red flag i po paczce
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cannaheart.jpg)
Marihuana zwiększa ryzyko rozwoju chorób serca
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/168-123636.jpg)
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić
„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/robert-rutkowski00.jpg)
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu
Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cannabe-a.jpg)
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?
W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.