Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 135 / 14 / 0
kiedys kupiłem insuline, w sumie odkupiłem - od cukrzyka i była ok. ale nic innego tam bym nie kupił, szczegolnie od "profesjonalnych" sprzedawcow bo wyglada jak wyjebki
Uwaga! Użytkownik Mendeleev nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / 3 / 0
06 listopada 2017kulunkele pisze:
Jak wygląda zamawianie leków z pewnego portalu ogłoszeniowego z naszego kraju?
Ogłoszeń dużo, ceny różne. Interesuje mnie np. metylofenidat.
Jak często trafiają się wyjebki? Większość ogłoszeń to wysyłka do domu, więc lepiej szukać paczkomatu?
Z tego co słyszałem to większość z tych ogłoszeń to po prostu przekręty, z resztą non-stop widać ogłoszenie "uwaga na XX oszust". Równie dobrze możesz na DNM szukać, bo Ritalinu akurat tam nie brakuje.
Na dodatek kurierzy paczkomatów z kolei podobno lubią paczki podpierdalać, jako że to krajowa to albo na siebie bym brał (wiadomo, większe ryzyko niż przy paczkomacie) albo na dropika.
  • 247 / 2 / 0
Jak dla mnie paczkomaty to nr 1. Co się da zamawiam przez nie, kilkadziesiąt paczek w ten sposób otrzymałem.
  • 23 / 1 / 0
06 listopada 2017kulunkele pisze:
Jak wygląda zamawianie leków z pewnego portalu ogłoszeniowego z naszego kraju?
Ogłoszeń dużo, ceny różne. Interesuje mnie np. metylofenidat.
Jak często trafiają się wyjebki? Większość ogłoszeń to wysyłka do domu, więc lepiej szukać paczkomatu?
Moim zdaniem jedyna opcja aby na tym portalu trafić na kogoś uczciwego to zapytać go czy wyśle Ci na poste restante za pobraniem wraz z możliwością sprawdzenia zawartości (otwierasz sobie przy babce na poczcie i jak ci pasuje to płacisz jak nie to nie, w paczkomacie nie ma takiej opcji, a podawać adres domowy to też chujowy pomysł), jeśli sprzedawca zgodzi się na takie coś to masz już 99% pewności, że nie będzie to wyjebka i dostaniesz to co zamówiłeś. Piszę 99% ponieważ zawsze istnieje możliwość, że gość nada przesyłkę na poste restante ale bez sprawdzenia zawartości licząc, że ją odbierzesz. Oczywiście takiej paczki nie odbieramy bo raczej na pewno jest wyjebką no i nie taka była umowa ze sprzedającym.
Uwaga! Użytkownik IgotU nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 326 / 13 / 0
"Spalona" skrzynka pocztowa - CO ROBIĆ? Kiedy vendor nie akceptuje paczkomatów ani poste restante. Nikt ze znajomych nie uzyczy swojej. Może ktoś podrzuci jakiś patologiczny pomysł?
  • 581 / 77 / 0
a wysyla kurierem?
Uwaga! Użytkownik MrMagnificus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 702 / 58 / 0
12 listopada 2017modest pisze:
CO ROBIĆ? Kiedy vendor nie akceptuje paczkomatów ani poste restante.
Idziesz do innego vendora.
  • 135 / 14 / 0
patologiczny pomysł?

zamów na adres gdzie masz dostep do skrzynek (np na klatce gdzie mozna wejsc bez klucza), zamów na ten adres i ROZPIERDOL skrzynke jak przyjdzie list.
Uwaga! Użytkownik Mendeleev nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 702 / 58 / 0
Jasne, ktoś go przytnie i bedzie miał zarzut włamania heeh
  • 135 / 14 / 0
dlatego zacytowalem to "patologiczny pomysł"
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.