Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 640 / 6 / 0
Interesuje mnie czy mieliście kiedyś przeskok sytuacyjny. 8-(
Moze cały czas tak macie.Przez przeskok sytuacyjny rozumiem to kiedy jest dana sytuacja i nagle zdarza sie nastepna.
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2011 przez sieka, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 640 / 6 / 0
To tak jak idziesz ulicą na przykład i nagle jest inna sytuacja,jesteś gdzie indziejrobisz coś innego. :nuts: :nuts:
  • 3129 / 26 / 0
Nie miałem tak, ale to objaw przedawkowania.
High, how are you?
  • 640 / 6 / 0
Acha.To nieźle.Pozdro.
  • 1053 / 75 / 0
Moj ziomek tak mial po bardzo, bardzo duzej ilosci papierow (4 albo 8, raczej 8), raczej z LSD
  • 3129 / 26 / 0
Tak, ten efekt sie pojawia przy wysokich dawkach, rozpieprzenie pamięci krótkotrwałej.
High, how are you?
  • 5774 / 1184 / 43
Również po dużej ilości benzydaminy , ciekawy efekt.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 344 / 6 / 0
Po 4-AcO-DMT, 30mg. Nie było mnie przez parę minut.
  • 1530 / 9 / 0
Po pierwszych jaraniach zioła tak miałem.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 45 / / 0
Jak zmixuje alko i clony to tak często mam i raz po glbu ;p
1-0 DLA SZATANA!
A Ty co z Policji ?;o
ODPOWIEDZ
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.