Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5774 / 1181 / 43
Trzeba dobrze wymieszać to. Ten biały osad. Przypominam, że dawkowanie GHB przelicza się na gramy, więc dlatego tak sporo Ci wyszło.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 134 / 22 / 0
07 października 2020wiaderk0 pisze:
Papierków lakmusowych na chwilę obecną nie mam. Roztwór w smaku jest słony, próbowałem to w małych ilościach i nic mi nie jest. W jaki sposób do końca rozpuścić to GHB?

I pytanko na przyszłość żebym wiedział, jak już dodaje GBLa do roztworu wody z soda to na jakim ogniu to trzymać ? Czy roztwór może lekko bulgotać/wrzeć ?

Jeżeli końcowy produkt ma mieć ok 180ml (zakładając że używam 80g sody,300ml wody i 90ml GBL) to trzeba wygotować nadmiar wody z roztworu i tu pytanie czy wyższa temp może zaszkodzić GHB ?

No i dlaczego podczas mojej reakcji chemicznej GHB się nie rozpuściło ? Strzelam że za mało wody lub zbyt niska temp podczas dodawania GBL do roztworu wody z soda.

Proszę o wyrozumiałość, to mój pierwszy raz %-D
Dajesz za mało wody, to co masz na dnie to najprawdopodobniej nierozpuszczona soda. Masz teraz mieszaninę GHB, sody oraz GBL. W chwili obecnej dodałbym wody, powiedzmy następne 300ml i gotował to wszystko ze 2h. Powinno Ci się wygotować większość wody. Celuj w stężenie 0,5g/ml.

Sprawdzony przepis to:

110g sody
100ml GBL
650ml wody

Gotujesz wodę i dodajesz sodę, ma się całość! rozpuścić i trochę pogotować, aby nastąpił rozpad kwaśnego węglanu to węglanu. Po powiedzmy 30min gotowania (duże energiczne bulgotanie) dodajesz stopniowo, po 20ml GBL. Powiedzmy porcja co 2-5min. Gotujesz dalej, bez obaw, temperatura 100 stopni na pewno nie zaszkodzi GHB. Masz wygotować większość płynu, celujemy w okolice 330ml, podczas syntezy otrzymasz 165g GHB, więc w 330ml będziesz miał dokładnie 0,5g/ml.
  • 3362 / 349 / 0
Ja pierdole, ale kombinujecie jak kon pod gore...

Paczka sody ze sklepu: 80g.
90ml giebla
500ml wody
Gotowac az bedzie +/- 180ml koncowego roztworu.
2ml gotowego roztworu to mniej wiecej ekwiwalent 1ml giebla.

Pozdrawiam
  • 134 / 22 / 0
09 października 2020FajnieJest pisze:
Ja pierdole, ale kombinujecie jak kon pod gore...

Paczka sody ze sklepu: 80g.
90ml giebla
500ml wody
Gotowac az bedzie +/- 180ml koncowego roztworu.
2ml gotowego roztworu to mniej wiecej ekwiwalent 1ml giebla.

Pozdrawiam
Przepis jest z dupy. Proporcje nie są stechiometryczne, w 180ml nie rozpuści się powstałe NaGHB, coś się wytrąci. Ogólnie tragedia.
  • 211 / 45 / 0
Dzięki chłopcy z odp
  • 142 / 3 / 0
Witam. Zostało mi 10ml gbla. No max 20ml.. A bardzo chciałbym przetestować jak siada to GHB. Czy jest sens się bawić z soda? Wyjdzie coś z tego? Jak tak to jakie proporcje
  • 134 / 22 / 0
@Narkotykowiec jasne że próbuj! Jak napiszesz ile dokładnie tego G masz, podam Ci ilosc sody :)
  • 142 / 3 / 0
10ml zostało
  • 134 / 22 / 0
@Narkotykowiec 11g sody uzyj :)
  • 64 / 2 / 0
Zrobiłem według przepisu 100 ml żelu. Podczas dawkowania GBL do gotującej wody i sody na bieżącą ściągałem wytrącona celulozę. Chyba za długo gotowałem bo wyszło koło 130 ml ładnego woskowego mleka. Po przelaniu do kubka zastygło i było jak wosk. Zalalalem do pełna wrzątkiem. Rozmieszalem i przelałem do butelki.

Próbował ktoś z żelem? Jest ok? Mogę śmiało jutro próbować? Zacznę od 2ml tego co mi wyszło. Nie za duzo?
ODPOWIEDZ
Newsy
Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Marihuana w sortowni jednej z firm kurierskich

Na początku stycznia 2025 roku funkcjonariusze Referatu do walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Bielsku-Białej, we współpracy z funkcjonariuszami Śląskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Katowicach, przechwycili paczkę zawierającą ponad 1,4 kg marihuany. Narkotyki zostały ujawnione na terenie magazynu logistycznego jednej z firm kurierskich działających na terenie kraju i pochodziły ze Stanów Zjednoczonych.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.