Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 111 / 36 / 0
No jak stary piguła max 30 min to mef, MDMA zawsze te 4-6h.
Uwaga! Użytkownik Wariat99 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / 2 / 0
A i od tamtego momentu mam strasznie specyficzną ślinę pije 6 litrów wody i nie potrafię wytrzymać chwili bez picia z powodu wzmożonego pragnienia mam nadzieję że w końcu dojdzie to do kogoś kto miał podobny problem i z niego wyszedl
  • 111 / 36 / 0
Masz mega nerwicę, napisz mi po co ci było te 10 piguł? Po co?
Uwaga! Użytkownik Wariat99 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / 2 / 0
XDD nie mam mega nerwicy człowieku
Po nic, nie było to zamierzone i tyle wypralo mi mózg na tamten moment i się stało gdybym mógł cofnąć czas to bym tego nie zrobił i tyle
  • 111 / 36 / 0
16 czerwca 2023narkus777 pisze:
XDD nie mam mega nerwicy człowieku
Po nic, nie było to zamierzone i tyle wypralo mi mózg na tamten moment i się stało gdybym mógł cofnąć czas to bym tego nie zrobił i tyle
No rozjebałeś sobie serotonine kompletnie, MDMA zarzuca się raz w ciągu wieczoru, przynajmniej ja tak robiłem.
Ale wszystko będzie git, naprawisz to sobie mordko.

Fuzja - 909

No moim zdaniem masz, ale stary serio 10 piguł w ciągu 1 wieczoru?
Ty nie trollujesz serio xD
  • 960 / 176 / 0
Ja też obstawiam że masz naprawdę poważna nerwicę.Sam się wpakowałem w coś podobnego po przedawkowaniu amfy.
Teraz to Ci się na wydaje nie możliwe bo jak nerwica może dawać tak silne objawy? Wskocz na jakiś antydepresant do tego dieta,sport i powoli zaczniesz wychodzić na prostą.Nie wkręcaj sobie żadnych chorób a te zatory żylne w całym ciele sam zdiagnozowałeś czy masz to na papierze poprzedzone badaniami?
  • 5 / 2 / 0
@tajemniczy25 a no to w takim razie od nerwicy zęby robią mi się czarne i szkliwo sie rozpierdala i wylatują mi zęby co 3 tyg jestem u dentysty i co nie naprawie zęba to sie i tak rozpierdoli po kilku dniach a jest to bardzo dobry dentysta a przed wpierdalaniem piguł miałem wszystkie zęby zdrowe xd co do antydepresentow to mam ich od chuja i kazda z tych tabletek rozpierdala moj organizm jeszcze bardziej nie wspominajac o tym ze psychika po antydepresancie jest 1:1 do zjazdu po tej pigule i wtedy zle sie dzieje :) nie wkrecam sobie chorob czlowieku XD zatory zylne stwierdzila pielegniarka ktora dawala mi kroplowke i w jaka zyle nie trafila to byl zator i odcinalo mnie z tego swiata widzialem tylko czarne przed oczami nie moglem sie ruszyc jedyne co to tylko slyszalem . I nie wkrecam sobie zadnych chorob , nie siedze sobie i nie wymyslam jaka choroba dzisiaj bede XDDD

Fuzja - 909

@Wariat99 no nie trolluje XDDD zajebalem 10 cuksow wiem ze moge sie cieszyc ze przezylem bo moglo mnie juz nie byc nie mialem jakiejkolwiek tolerancji bo to byl moj drugi raz z cuksami bo za pierwszym razem zjadlem jedna XD dzieki wariat czy bedzie git to sie okaze
  • 960 / 176 / 0
@narkus777 mi nie chodzi o to że siedzisz a to dzisiaj będę miał raka tylko od tej feralnej nocy wysłuchujesz się na swój organizm.Możesz to robić nie świadomie i nawet o tym nie wiedzieć.Przedawkowałeś,zatrułeś się i od tamtej pory całą spirala się nakręca.Sam tak miałem i rok czasu z domu nie wychodziłem.Stwierdziłem że mam uszkodzone serce i mózg.Myślałem tylko o jednym żeby cofnąć czas.Dzisiaj normalnie funkcjonuje.Robiłem masę badań które nic nie pokazywały a ja czułem się jak śmietnik,wrak człowieka.Skoro w każdej żyłę zator to dlaczego tego nie zdiagnozowałeś?Tomografia czy rezonans,chyba coś jest co może to stwierdzić?Mdlałeś z powodu ataku paniki.Dla Ciebie to wszystko brednie bo nie możliwe żeby psychika kręciła Ci takie figle ale taka jest prawda.
  • 5 / 2 / 0
@tajemniczy25 ja widze że ty psychologie skonczyles XD

Fuzja - 909

@tajemniczy25 oznajmiam ci magistrze psychologii ze moj stan psychiczny jest stabilny naprawde
  • 960 / 176 / 0
@narkus777 gdybym jej nie skończył to pewnie 8 rok bym umierał tak samo jak Ty a z każdym rokiem było tylko gorzej 😁

Fuzja - 909

Oczywiście to było żartem ale uwierz mi że miałem podobną sytuację do Twojej.Owszem ja miałem przed tą sytuacją już tam jakieś problemy ale nie aż tak poważne jak nerwica lękówa.

Proszę o scalenie bo nie mogę edytować.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...