Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 5 / 2 / 0
@Babajaga23 nic sie nie zmienilo mialem przeswietlenie pluc usg jamy brzusznej i dalej nic nie wychodzi a zębów coraz mniej..

scalono Mefisto

@Babajaga23 Problemy z oddychaniem większe i coraz bardziej osłabiony chyba juz trumna coraz bliżej
  • 960 / 176 / 0
@narkus777 fizycznie jakiś lekarz,badania stwierdziły jakieś zmiany w organizmie(organach)?
  • 5 / 2 / 0
@tajemniczy25 Wyszło że mam małą nerkę lewą ale mogłem tak mieć od urodzenia i ona nie pracuje więc lece na jednej nerce i robi za dwie. Na tomografii z kontrastem klatki piersiowej wyszło mi uwypuklenie przykręgoslupowe i torbiele w całym organizmie. Dziś dostałem skierowanie na gastroskopie w celu sprawdzenia żoładka. I w sumie to tyle a na badaniach krwi za malo neutrocytow i za duzo limfocytow i monocytow
  • 563 / 104 / 0
ciekawa sprawa , rozumiem że przed tą "impreza" nie miales żadnych problemow zdrowotnych ?
  • 5 / 2 / 0
@Miki12 przed tą impreza nie mialem w ogole problemow ze zdrowiem dopiero od momentu przejedzenia sie cukierkiami wszystko sie zjebalo

Fuzja - 909

Dodam jeszcze że porobiły mi sie zatory w całym organizmie i krążenie mam strasznie zjebane
  • 111 / 36 / 0
04 grudnia 2022narkus777 pisze:
Witam! Rok temu "próbowałem" piguł. Była to dawka 1 piguła za tydzień zjadłem 10 piguł w przeciągu 48h(dorzucilem jeszcze 3 dulsevie i 2 jointy z medycznej marihuany) i potem za tydzień 4 piguły i za tydzień kolejne 4 i na tym skończyło się "próbowanie" piguł . Wiem, że to ekstremalne testowanie swojego zdrowia ale gdzieś tam z pierwszą piguła jak spróbowalem mózg sie przestawił i wyszlo jak wyszło. Od tamtego momentu cały czas czuje sie jakbym był nacpany tym chujostwem. Palenie ziola czy piwo to ta sama faza co bym zarzucił cuksa. Jeden z moich kolegów co zjadł 8 popełnił samobojstwo a drugi kolega co zjadl 4 dostal zapasci po wypiciu wódki pol roku pozniej i lezal 10 godzin w spiaczce. Generalnie problem z jakim sie zwracam to zdrowie bo juz byłem u wielu lekarzy psychiatrow,internistow i nefrologow ze juz mam dosc i moze ktos mial ten sam problem. Problemy zdrowotne to:problemy z oddychaniem,sztywne miesnie szczeki i calego ciala, niszczace sie zęby na początku były 3 zęby do leczenia teraz jest 14, ból lewej nerki (z jednym z lekarzy doszlismy ze lewa nerka jest 4 razy mniejsza od prawej),szczekoscik,problemy z oddawaniem moczu oraz pomniejszony penis, i tu najwazniejsze obserwowalem jak z moimi zyłami na ciele dzeiej sie cos dziwnego a mianowicie pokazaly mi sie zyly na calym organizmie i po wypiciu energetyka,browara czy zapaleniu ziola (po spróbowaniu wódki czułem ze te żyly sie zatkaly i to byl ogromny ból i wiecej razy nie pilem) pokazuja sie nowe zyły i zmieniaja kolor na bardzo ciemny jakby coś tam sie zatykało ,na prawej rece wyskoczylo mi mniej zyl i pielegniarka przy pobieraniu krwi mowila ze trafila na zator a ja zemdlalem dostalem goraczki jakby mnie od cuksa wygrzewalo i stracilem przytomnosc. Dodam ze w styczniu tego roku do czerwca bylem totalnie trzezwy i nic sie nie zmienilo w organizmie. Probowalem to leczyc lekami od psychiatry i byllo gorzej, leczylem to rowniez kroplowkami odtruwajacymi od internisty i tez nic nie dawalo. Bardzo dziwne jest to ze przez taki czas organizm tego nie wydalil a ja mam wrazenie ze jakies chujostwo wdało mi sie do krwiobiegu. Dajcie znać jak to wyleczyc bo dla mnie jest to meczace z dnia na dzien i utrudnia mi to zycie codzienne.
Dostałeś derealizacji jak i depersonalizacji od walenia tych piguł.
Kurwa stary 10 piguł? Pojebalo to co ty za gówno miałeś jak mnie 1 pixa MDMA robi na 5h.
Rozjebałeś sobie układ sero mega, ale spokojnei wszystko wróci do normy.
Uwaga! Użytkownik Wariat99 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 563 / 104 / 0
no generalnie nie wiadomo do końca pewnie co w tych pigulach siedzialo , jesli samo MDMA to jeszcze pólbiedy ,gorzej jak jeszcze jakis gorszy specyfik ,generalnie bardzo mozliwe ze taka ilosc wplynela mocno na uklad serotoninergiczny ,piksy w duzych ilosciach sa prawdopodobnie neurotoksyczne , a niektorzy wykazuja dosyc duza wrazliwosc na dzialanie takich substancji , serotonina sama w sobie jest bardzo waznym neuroprzekaznikiem , odpowiada za szereg rzeczy , miedzy innymi za rozszerzanie i zwezanie naczyn krwionosnych wiec jesli zostanie zaburzona "gospodarka" serotoninowa to praktycznie wszystkie uklady dostana po dupie mniej lub bardziej , ciezko oszacowac zniszczenia ktore dokonaly te piguly a i tak teraz to gdybamy sobie tylko o potencjalnych przyczynach Twoich dolegliwosci , jesli to faktycznie rozwalony uklad serotoninergiczny to z czasem moze sie zregenerowac , minus taki ze moze to potrwac wiele lat w zaleznosci od stopnia zniszczeń, trzymam kciuki ,mam nadzieje ze CI sie polepszy ! ewentualnie mozna zrobic eeg i rezonans glowy , rezonans pewnie nic nie wykaze ale mysle ze i tak warto zrobic. Jeśli chodzi o zęby , to moze dostales od tych pigul bruksizmu i trzesz nawet w nocy nieswiadomie zebami stad problemy, zwroc na to uwage bo moze wkladka stoamtologiczna by poprawila sytuacje
  • 5 / 2 / 0
@Miki12 generalnie to byl syf straszny i zadzialalo to tak ze poprostu moj organizm porzadal tego w chuj ze musialem brac kolejna i kolejna. Dzieki za trzymane kciuki ale moja nadzieja na to ze to sie skonczy juz sie skonczyla bo po 1.5 roku nawet nie widac swiatla ze bedzie lepiej
  • 111 / 36 / 0
@narkus777
Masz derealizację jak i depersonalizację to minie, nie bój się.
Tylko nie bierz już nic na sero.
Serio stary 10 piguł w ciągu dnia?
To co ty brałeś?
Wiesz, że MDMA działa 5-6h prawdziwy a piguła na analogu mefedronie działa 2h?

Fuzja - 909

@narkus777
Napisz mi ile to działało jak 5-6h to prawdziwe MDMA, jak 2h max to piguła na mefedronie była.
Uwaga! Użytkownik Wariat99 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / 2 / 0
Powiem ci tak generalnie nic nie biore nawet trawe sobie odpuscilem ani nie pije browarow nic a nic zostaly tylko papierosy. Co do depersonalizacji mojej osoby to jestem taki pierdolniety jak bylem wczesniej tylko odkryłem swoj cel i marzenie ktore jest realne a na ktore nie wpadlbym wczesniej. Za bardzo nic sie nie zmienilo. Ogolnie była na mefedronie troche bo była strasznie kruchliwa i dzialała w ogole inaczej bo potem brałem po 4 piguly nintendo z darknetu i dzialaly w ogole inaczej ale ta pierwsza na mefce najprawdopodniej. Te na mefce trzymaly 30 minut na moje a te z darknet trzymały 2h. Ogólnie na zjezdzie wtedy po pigułach pilem w pizde energetyków co dołożyło swoja cegielke do rozjebanego ukladu krazenia. Ogolnie te ktore twierdze ze byly na mefedronie zostaly zbadane przez psiarnie bo psy jebnely tego dilera i wykazalo ze to ecstasy tak pisze w artykule na stronie miasta.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...