Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 88 / 23 / 0
Witam. Ktoś miał mi wysłać 1 liść MST200. Paczka została przechwycona przez policje, dziś był składać zeznania. Na paczce było moje imie, nazwisko i nr. tel
Co robić w takiej sytuacji?
Typ powiedział że znamy się z takiego i takiego miasta, że lecze się na bóle pleców i że skonczyly mi sie tabletki i mi podesłał. Brnąć w to?
Pomóżcie plis
  • 357 / 47 / 0
A skończyły ci się? Pamiętaj że oni to pewnie zweryfikują.
Możesz trzymać się wersji, że faktycznie bolą cię te plecy. Różne leki przeciwbólowe, w tym kodeina z grupy opioidów nie pomagają dlatego chciałeś spróbować powstrzymać ból za pomocą morfiny, bo na wikipedii znalazłeś informacje, że jest to bardzo silny środek przeciwbólowy. Znalazłeś również informacje, że mocno uzależnia dlatego nie chciałeś brać recepty na całe opakowanie. A gdyby ciebie pytali czy wiesz że nielegalny jest handel tym środkiem i udostępnianie go to zgrywaj głupiego.

Nie wiem na ile ta historia wiarygodna, jak dobrze pograsz to i uwierzą. Może ktoś ma lepszy pomysł.

Ps. Tyle ludzi mówiło: nie zamawiaj na swoje dane. Tym bardziej kurwa do paczkomatu xD
"Jak udała się wizyta- recepta wypisana na sen i fobie?
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
  • 1290 / 364 / 0
A co do rzeczy ma, ze cie bola plecy? Lepiej juz teraz zawczasu przygoruj sie na odsiadke i zejdz z opio bo jak cie zgarna z nienacka to bedziesz mial problem.
Jesli ziomka zlapali i wiedza kto wysylal, to maja glowna ofiare, wiec ty mozesz miec wiecej szczescia niz on.
Jeden tabs mst 200 mozna na sile zaliczyc jako 10 portcji dilerskich a co dopiero caly listek. Wiec zalezy od prokuratora, jakie beda zarzuty.
W kazdym razie w przypadku smiertelnej substancji (jeden tabs moze zabic jednego czlowieka) i w dodatku takiej ilosci to lepiej zebys mial dobrego adwokata.
  • 36 / 11 / 0
Trzymaj się jego wersji, tylko broń Boże nie mów, że coś za to płaciłeś, bo jeszcze kolega będzie miał kłopoty za pseudo handel.
Uwaga! Użytkownik Area51 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.