uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 31 / / 0
Moje były bardzo zbite i miały bardzo dużo żywicy.(gdy bylem po zbiorach to mialem tak obklejone rece, ze jak to zdrapalem, ukulalem bobka i zajaralem to bomba nie do opisania :-D )Smak i zapach tez był zajebisty.Oto fota szczytów ale już takich troche porozdzielanych.Pzdr.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik GanjaFarmer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Naturalny »
Piszesz, że brałeś pestki od drchronic. Patrząc na oferte chronica, nie poraża. Są 4 odmiany, lecz nie ma tam purple power. Więc od jakiego breedera konkretnie były bestki? Zdrowa roślina - miałeś co robić w zime:) A gdyby wiecej roślinek się uchowało np. 5 ?:p 5 x 250 gr = 1250 LOL:)
Uwaga! Użytkownik Naturalny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / / 0
Nieprzeczytany post autor: GanjaFarmer »
Nie wiem o jakim dr chronicu ty piszesz :rolleyes: Tak, miałem co robić w zimę :-D Sprawdź to : http://www.drchronic.com/products.asp
Uwaga! Użytkownik GanjaFarmer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / / 0
[quote="GanjaFarmer"]
Nie wiem o jakim dr chronicu ty piszesz ]

Chyba się troszkę zakręciłeś;) Nie wiem co chciałeś mi pokazać w tym linku bo to asp i nie wywaliło mi tego co tam sobie wyszukałeś, ale..
Ja pokażę Ci to: :)
http://www.drchronic.com/products.asp?c ... nics+Seeds
Pisząc, że brałeś od dr chronica nie wiadomo o jakiego breedera Ci chodziło, bo Dr Chronic to przede wszystkim bank nasion, ale jak widzisz w powyższym linku sprzedaje również, swoje pestki.

Więc krótka piłka:)
Na całym chronicu są trzy odmiany purple power:
1. Purple Power z Homegrown Fantaseeds http://www.drchronic.com/products.asp?recnumber=124
2. Purple Power z female seeds http://www.drchronic.com/products.asp?recnumber=702
3.Niby też jakiś purple, lecz nieco pod inna nazwą New Purple Power z Nirvany http://www.drchronic.com/products.asp?recnumber=182

Więc, który purple to był? :huh:
pozdro
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2006 przez Naturalny, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Naturalny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / / 0
Ogólnie to na początku sorki bo niezabardzo Cie zrozumialem :-p Muszę to sprostować.To była odmiana od Nirvany: New PP.Jest bardzo dobra bo bardziej przypomina skuna od innych odmian purple.Moim zdaniem dużo więcej w niej indici niż sativy, choć na stronce piszą inaczej :huh: Jak zakwitła to prawie wogóle nie zrobiła sie purpurowa.Bardzo mocny high jak na purple ale trzeba podkreślić, że mimo tej duzej mocy prawie wogole nie bylo zwalki ;-) POLECAM ją wszystkim zainteresowanym.Pozdro
  • 32 / / 0
spoko ważne, że doszliśmy o co biega:) To widze, że odmianka w moim guscie bo lubie wykrecajace fazy nie do ogarniecia:)Znaczy takie cieżkie indyje, chodz i lighty nie są złe. Ciekaw jestem ile byś jej dał w skali 1-10, pod kątem mocy fazy. Troszke mnie dziwi, że piszesz że taka siekiera była bo nie należy ona do najmocniejszych. Masz jakieś porównanie wzgledem innych roślinek, czy prównujesz do materiału od dila?

Z pewnością będę ją miał na uwadze na przyszły sezon:) Wydaje mi się, że purple to chyba tylko z nazwy:/, ale skoro nie była zła to nie jest źle. Gorzej jak ktos to zamówi a bedzie oczekiwał prawdziwego fioletu, wtedy można się wpienić:/ Tak czy siak i tak stuff się nie zamrnuje więc nie ma co narzekać:)

Tak a propo to roślinka dobrze się udała. Sam bym chciał żeby w tym roku na moich tyle kwiatów się pojawiło:/, w co wątpie bo fajnie Ci się rozkrzewiła:)

Przycinałeś, formowałeś czy wrzuciłeś ją na żywca samą sobie?:)
  • 31 / / 0
Siema.Tak na moje oko dalbym jej 8 na 10. Porównuje ją do towaru od dila bo sam jestem początkującym bo chodowalem narazie tylko passion #1, ten new purple power i jakis tam freebie z dawnego seeds direct.Przyciąlem ją raz a co ciekawe zrobilem to recznie, wyrwalem czubek palcami ;-) Myśle,ze sekret tego, ze wyrosla taka zajebista bylo to, ze miala prawie 100% słońca, dobra mieszanka ziemi, systematyczne podlewanie biohumusem oraz wysiew w odpowiedniej fazie ksiezyca (to tez jest naprawde bardzo wazne) To chyba tyle :-)
  • 32 / / 0
Sorki, że Cię tak męcze mam jeszcze jedno pytanie:)
Kiedy ją przyciąłeś? Jak duża wtedy była i w którym konretniej miejscu?
  • 31 / / 0
[quote="Naturalny"]
Sorki, że Cię tak męcze mam jeszcze jedno pytanie]

Wcale mnie nie meczysz :-) nic podobnego.Poto to forum jest zeby sobie pomagac nawzajem i wymieniac sie informacjami ;-) Mysle, ze przycialem ja jak miala tak okolo 0,5 m.Przycina sie sam czubek rośliny.To co dopiero wyrasta.Takie malutkie listeczki na wierzchu rosliny.Pozdro.
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Degustator »
[quote="GanjaFarmer"]
.....oraz wysiew w odpowiedniej fazie ksiezyca (to tez jest naprawde bardzo wazne) To chyba tyle ]

możesz to rozwinąć ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.