Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 992 / 49 / 0
04 sierpnia 2020misspill pisze:
siema widze ze znasz sie na lekach ... i mam pytanie .. propanalolu nie mozna laczyc z amfetamina? gdzies czytalem ze to zabojcze dla serca? kilka dni przerwy od amf i mozna to brac?
prochy wciagales w proch sie obrucisz
  • 3454 / 1110 / 0
@domino_jachas,
owszem, nie można. Tak, kilka porządnych dni. Niektórzy lekarze zapisują amfiarzom, czy to błąd lekarski? Podaje się również po stymulantach w karetce. Ponoć samo połączenie nie jest może zabójcze, ale szkodliwe.
Można korzystać z nebiwololu.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 764 / 50 / 1
Miałem ten lek przepisany daawno, temu. Uważałem, że zupełnie nic nie działa. Dziś się do niego dokopałem. Wpisałem w dakdakgo dawkowanie, wyczytałem o 40 mg dawce początkowej. Ja mam tabletki 10mg.. o.O
Postanowiłem obadać działanie tego specyfiku, wrzuciłem 50mg. No i z efektów, przestały mi się tak mocno telepać łapy co u mnie jest na porządku dziennym. Da się przy pomocy tego, wyleczyć drżenia samoistne na stałe? Czy raczej zaleczyć..
Wóz ma swoją specyfikę. Żeby ruszyć wrzucasz trójkę, luz to opcja parkowania, wsteczny to dwójka, a gaz to wsteczny.
  • 429 / 36 / 1
Na stałe nie, trzeba brać cały czas, możliwe że do końca życia...
  • 229 / 12 / 0
Czy Propranolol mocno rozkurcza naczynia krwionośne?
  • 600 / 108 / 0
W ogóle ich nie rozkurcza a niektóre zwęża. To jest beta bloker za jego działanie hipotensyjne odpowiada zmniejszenie częstotliwości i siły skurczów serca.
"Głębia ziewa na powierzchni,
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
  • 13 / 1 / 0
11 grudnia 2020rednopacjent pisze:
Czy Propranolol mocno rozkurcza naczynia krwionośne?
W tym celu polecam Amlozek. Uważam personalnie, że chroni nasze naczynia krwionośne przy zażywaniu stymulantów wszelkiej maści

Osobiście również zażywałem beta-bloker Prestilol 5mg, pomagało wyciszyć serce i cieszyć się amfetaminową fazą.Z kolei Propranolol faktycznie jest niebezpieczny w takich sytuacjach
  • 3245 / 617 / 0
Właśnie wlazłem na chwilę na forum, żeby napisać że musiałem się ratować 40mg propranololu po porannej 200mg żubróweczki, faza była ok ale jak już puściło pozostało podwyższone ciśnienie.......a już leżąc rozkminiałem lęki...i 40tka uspokoiła treść toku myślenia...kurde, nie mam już zdrowia do wódy........
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 229 / 12 / 0
Czy Propanolol stymulacje Sativi uspokoi?
Czy też może być gorzej, patrząc na to aby go nie brać z rzeczami które stymulują?
  • 911 / 206 / 1
Propranolol może obniżyć częstość akcji serca, nie wyciszy stymulacji psychicznej.
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.