Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
andrzej
  • / / 0
  • 21 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Broker »
Moja grafika z tekstem Andrzeja:

[ external image ]
  • 45 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam »
Dobre ! Plakat można by z tego zrobić :]
Uwaga! Użytkownik Adam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dr_green »
Bardzo fajne projekty andrzej, szczególnie podoba mi się ten Nie dla idiotów :)
  • 77 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: BartooL »
dobre przemawia do mozgu odbiorcy ;]
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dworlik »
świetne, jak tylko naprawie drukarke to wydrukuje troche i porozwieszam :)

a to moje (wykorzystałem hasło znalezione gdzieś na kanabie) chciałem zaznazcyć że ci policjanci są znalezieni w sieci i tylko wycięci przeze mnie (ten lolek też:))

http://snb.oz.pl/kanaba/policja.jpg
Ostatnio zmieniony 30 stycznia 2006 przez dworlik, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik dworlik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
andrzej
  • / / 0
Nieprzeczytany post autor: andrzej »
o to mi wlasnie chodzilo! ! robcie grafe w korelowskich rozszerzeniach bo potem problem z drukiem jest.
andrzej
  • / / 0
Nieprzeczytany post autor: andrzej »
kolejne plakaty
  • 39 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: michallw »
No ja mam projekt troche z innej beczki.
  • 9 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ViruS »
michallw jeśli mógłbyś nadesłać mi wersję tego szablonu do druku, najlepiej jeszcze z adresem forum to proszę o to bardzo !! moje GG to 6860636 gdy tylko dostane szablon moje miasto zapełnią propagandowe TAGi
Uwaga! Użytkownik ViruS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.