Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1049 / 10 / 0
1g. rozowego BB-22 w ~80st.C, w lazni wodnej rozpuszcza sie w 150ml etanolu. Trzeba mieszac oczywiscie.
  • 2071 / 509 / 0
1g. rozowego BB-22 w ~80st.C, w lazni wodnej rozpuszcza sie w 150ml etanolu. Trzeba mieszac oczywiscie.
Lepiej najpierw zagotować spirytus w zamkniętym naczyniu aby nie odparował a potem do niego dodać kannabinoid i wymieszać. Następnie namoczyć w tym zioła lub przelać do butelki i nakrapiać je spryskiwaczem.

Małe ilości mieszanek 1-2 g robionych na spirytusie suszyłem w mikrofalówce. Nastawiałem na 30 sekund. suszenie trwało 3-5 minut.
  • 1049 / 10 / 0
^A jak myslisz ze wyglada laznia wodna alkoholowa? Ze otwarte jest naczynie , tak, ze alk paruje? Dziwne... Pewnie, ze jest zamknieta, tak aby zapobiec parowaniu. W 85st. C., rozpuscil mi sie gram BB-22 w 85ml etanolu czystego. Dynamika rozpuszczania drastycznie wzrosla.
Twoja metoda jest tez OK, jakby co.
  • 13 / / 0
Witam,

oczekuję na sampla 5F-PB-22 więc pewnie nie dużo tego będzie... jako podkładu mam zamiar użyć ścinek liści z mojego grow boxa - zda to egzamin ? ile minimum liści na 1g tego specyfiku ?
  • 1049 / 10 / 0
Zda egzamin, tyle tylko ze liscie musza byc suche i pociete/pokruszone. A ilosci zalezy od tego, jakie masz dowiadczenie w syntetykach. Mocno juz bedzie, w moim mniemaniu 30g/1g.
  • 3 / / 0
AM 2201+AKB48+UR-144=?
650mg+450mg+700mg=?
Mam zamiar zrobic z tego mieszanke ziołową ale nie wiem czy wyjdzie z tego cos ciekawego czy probowal ktos moze takiego polaczenia ? :kotz: Mam zamiar rozpuscic to w 0.5l spirytusu 97% alk.(nie za malo troche?)Co myslicie tytoniu na podklad ziolowy(55g moze mniej moze wiecej mam nadziej ze mi doradzicie).
Uwaga! Użytkownik norx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2717 / 515 / 0
0.5l spirytusu to za dużo.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 13 / / 0
noithai pisze:
Zda egzamin, tyle tylko ze liscie musza byc suche i pociete/pokruszone. A ilosci zalezy od tego, jakie masz dowiadczenie w syntetykach. Mocno juz bedzie, w moim mniemaniu 30g/1g.
okazuje się że mam tylko 0.2g więc na tyle chyba wystarczy 6-7g liści tak ? piszecie tutaj że dla 1.9 kannabinoidu 0.5L spirola to za dużo, a acetonu też się to tyczy? i tak odparuje cały co nie? ile by wypadało wlać tych substancji dla mojego przypadku
  • 1049 / 10 / 0
^Z proporcji policz ile na .2g potrzeba lisci, skoro na 1g 30g podkladu - proste (podpowiedz 6gram suszu ;)). A jaki aceton? Bo ten do zmywania paznokci to sie nie nadaje. Musisz miec techniczny i jest dosc klopotliwy, jesli nie robiles tego wczesniej. Do rozpuszczenia 0,2 grama canna/na 6gram podkladu wystarczy uzyc 15ml spirytusu 95% lub podobnego (ewentualnie pogrzewajac roztwor w lazni wodnej az do pelnej klarownosci roztworu).
  • 36 / / 0
Próbował ktos melisy i czy warto ?
Nie ma dobra i zła.
Jest tylko koszenie trawnika.
ODPOWIEDZ
Newsy
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.