Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 612 / 43 / 0
Mam 200mg mocnego kanna (MDMB-2201). Chcę zrobić maczankę.
W ilu mililitrach acetonu to rozpuścić oraz ile gramów podkładu tym nasączyć.
Chcę żeby moc była dobra, ale bez przesady, tak w sam raz.

Czy zamiast acetonu (którego jeszcze nie kupiłem), mogę użyć spirytusu salicylowego ?

Z góry dzięki za porady.
  • 2012 / 83 / 0
Dałbym ze 20g na te 200mg. 1/100 to żadne kanna mnie nie zabil0. Próbuj bom ciekaw w chuj. Spirytus salicylowy nichuja, smak popierdolony zostanie napewno, posyp podklad prochem, wstrząsnij i tyle.Najlepiej bo gdy proch opada na dno worka, to gdy sie konczy, maczana staje sie coraz mocniejsza.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 394 / 10 / 0
Pierdolcie acetony i spirytusy. SEKRETEM JEST AMOL. tak jebie miętą jak leży, a jak się pali to miętowy szlug x10.
Uwaga! Użytkownik BetterThan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / 1 / 0
Witajcie, posiadam adb-fubinaca, jaka proporcje zalecacie, żeby było nie za mocna ale też nie za słabo dla ludzi ze srednią/zerową tolerką?
  • 623 / 44 / 13
OT: Rok A.D. 2017, a temat nadal nazywa się "Produkcja mieszanek ziołowych - wątek ogólny", bardziej pasowałoby "Produkcja maczanek chemicznych - wątek ogólny" :-D .
RIP UNCLE HOWIE [*]

---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
  • 94 / 3 / 0
a maczanke na u44770 robił ktoś? Najważniejsze pytanie- w jakim stosunku? 1:25?
  • 3442 / 715 / 9
Niewygotowany podbiał jest chujowy. Źle się pali i krzywo. Pozatym czuć jeszcze duże stężenie jego alkaloidów. Podstawa wygotować podkład i wysuszyć przed maczaniem :finger:
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 3 / / 0
Kupiłem sobie ostatnio 1g CBD w izolacie 99% i 1g haszu 18% cbd ale zepsuł mi się wapo. Jak mogę to rozpuścić aby równomiernie rozprowadzić na suszu CBD bo te 5% w suszu to trochę mało na moje potrzeby.
  • 1 / 1 / 0
Mam pytanie czy dało by się zrobić maczanke z amfetaminą zamiast kanna?
  • 11 / 3 / 0
Nawet jakby działało to i tak nie ma sensu, jak nie chcesz wciągać to wypij z wodą. Tylko szkodliwą substancje dla płuc bez dobrego działania zrobisz
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.