Miałem to po okrutnym bad tripie na ziole, utrzymywało się 2.5 miesiąca, towarzyszyła temu depersonalizacja, lęki etc, ale nie było jakoś strasznie przejebane (oprócz kilku pierwszych dni). Jest tam napisane, ze wystepuje to po pewnym czasie od zazycia np LSD i tak tez bylo u mnie - dokładnie tydzien po LSD przypalilem mj i zrobiło się niewesoło.
Poprostu jest to jeden z efektów mojego HPPD :)
Najbardziej nasilone efekty sa w nocy gdy jestem bardzo zmęczony i zaraz po przebudzeniu jak tylko otworze oczy .
Ale to raczej nie tylko przez mef ;-)
Czyszczenie tematów z spamu i niepotrzebnych postów // 2022'' // IGH909
Niestety po psychodelikach, empatogenach, euforiantach... szczególnie po środkach z rodziny fenetyloamin, HPPD występuje. Wzrok śnieży i nie chce przestać. Nie nie mówił, że ćpanie jest zdrowe. To RC, co myślałeś? Czy każdy zażywający zdaje sobie sprawę? Zdaje sobie sprawę, że TRWALE może uszkodzić sobie zdrowie? Zastanówcie się...
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.