4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
ja to mialam tak ze jak wchodzilo to jak patrzyłam w inną stronę to widziałam jeszcze przeświaty poprzedniego obrazu
2 kilo w moim blancie kim ty kurwo jestes
  • 3 / 1 / 0
Mroczki i światełka, to efekt częściowego niedotlenienia mózgu(90% przy sniffie), tak jak w przypadku gdy wstrzymamy powietrze na długi czas. Może byc groźne, jeżeli nie przechodzi, zarowno trakcie ciągu jak i po wyzerowaniu.
  • 32 / 6 / 0
Te spiralki o których wsponinacie mogą być od deficytu energetycznego. kiedyś miałem takie coś nie po mefie, ale szybko redukując masę i ostro trenując.
  • 43 / 3 / 0
@kleoston dokładnie ale katynony same w sobie powodują problemy ze wzrokiem np. rozszerzone źrenice czy "latające oczy jak ping-pong"
  • 32 / 6 / 0
@roolth wiesz, wprawdzie nie walę od ponad roku, ale czasem mam wrażenie, że nerwowo obserwuję, co się wokół mnie dzieje, stąd ludzie nieraz myślą, że coś ćpałem. To może być to
  • 1 / / 0
Siema, kryształ przejawia się u mnie od około 13 lat. Ostatnie tygodnie zauważyłem że ucieka mi jedno oko (zez), to od towaru? Dzięki i pozdro
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Bolesław Piecha: alkohol powinien być sprzedawany tylko od 10 do 22. Akcyza "może być wyższa"

W opinii byłego ministra zdrowia Bolesława Piechy, akcyza na alkohol "może być wyższa". Twierdzi, że dla dobra społeczeństwa napoje wyskokowe powinny być sprzedawane jedynie przez 12 godzin w ciągu doby. - Nikt rozsądny nie kupuje z jakieś bardzo ważnej okazji alkoholu po godzinie 23.00 - mówił w "Protokole Rozbieżności w TVP3 Katowice poseł PiS.

Szczury plądrują policyjne magazyny z zarekwirowaną marihuaną i innymi substancjami

Policyjne magazyny dowodowe w Houston w Teksasie stały się miejscem niecodziennego problemu. Jak donosi lokalna prasa, szczury „uzależnione od marihuany” niszczą zapasy dowodów, konsumując przechowywane tam rośliny konopi.

Biden ustanowił rekord ułaskawień. Skrócił wyroki 2,5 tys. osobom skazanym za narkotyki

Prezydent USA Joe Biden ogłosił w piątek skrócenie wyroków niemal 2,5 tys. osobom skazanym za przestępstwa narkotykowe, którzy odbywają "nieproporcjonalnie długie kary". Prezydent pobił w ten sposób rekord pod względem wydanych aktów łaski.