4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1205 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: BSKY »
glownie chodzilo o problemy wystepujace juz po bezposrednim dzialaniu mepha typu sniezenie, chwilowe utraty ostrosci... podczas zabawy tym bym sie nie martwil zbytnio, problem powstaje gdy z mepha sie nie korzysta, ale skutki pozostaja.

Ja osobiscie takich problemow nie mialem/nie mam... ale z tego co widze to w wiekszosci przypadkow ustepuja po kilku dniach od ost zazycia...

jezeli pozostaja na dluzej.... no coz, RC to RC, nikt nie gwarantowal 100% bezpieczenstwa ^_^
  • 27 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: ladygaga »
Jak nie węszyłeś to nie masz pojęcia o czym mówimy........ bzdurą jest pisanie o rzeczach które się nawet filozofom nie śniły ;) prawda Vosamos? Pozdrawiam Was Panowie:-)
  • 1205 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: BSKY »
heheh mysle, ze mimo ze krotko zem eksperymentowal z trypt/fenyl to widzialem juz troche i meph mnie nie chyba zaskoczy w tym kierunku ^_^

no ale oczywiscie mozliwe ze od 2007 roku mepha nie poznalem jeszcze na tyle dobrze :rolleyes:
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: vosamos »
[quote="pilleater"]
Bzdura. Nie węszyłem jeszcze mefedronu, ale rozmazany obraz życia miewałem po dropsach, spidach i całkiem niedawno po 4-HO-DET. Jak się dobrze najarałem - także. I raczej to oczopląs nie był. Nieruchome patrzałki wpatrzone w lustro. Tak to jest po substancjach majstrujących przy neuroprzekaźnikach odpowiedzialnych za podstawowe funkcje życiowe ]

Skoro obraz był rozmazany, to skąd wiesz, że patrzałki wpatrzone w lustro były nieruchome? Też były rozmazane i tyle. Zresztą różne mogą być przyczyny rozmazanego obrazu, a jedną z nich jest oczopląs. Zaś oczopląs pojawia się zwykle po większych dawkach mefa (zob. mefedron - podsumowanie informacji).
  • 1049 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: noithai »
A mi sie po mephie widzenie znacznie wyostrza, po kilku godzinach zapodawania, mam oczoplas lekki oraz nieprawidlowa reakcje zrenic na swiatlo.
„Bóg chrześcijański jest okrutny i mściwy. Jeśli popełnisz błąd i nie żałujesz, skazuje cię na wieczne piekło. Wydaje mi się to tak niewspółmierne, że nie chcę wchodzić z nim w żadne układy” [Cabré]
  • 104 / 4 / 0
Potwierdzam oczopląs. Wczoraj wciągnąłem sporo mefa (do tego jakieś piwko i palenie) i siedziałem i gadałem z kolegą. Patrzyłem się na niego i co chwila miałem problemy ze skupieniem ostrości, widziałem, jak obraz który widzę rozpada się na dwa nałożone na siebie osobne obrazy, z których każdy telepie się na wszystkie strony, do tego czułem drobne wibracje dookoła oczu. Spytałem kolegę, czy coś nie tak z moją twarzą, czy wyglądam normalnie i co z moimi oczami. Potwierdził. Zapierdalały na boki jak pojebane.
http://www.youtube.com/watch?v=WhCE_-DcPgM
Coś w ten deseń.
Uwaga! Użytkownik Pandemonium nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 347 / 6 / 0
Ciesz się, właśnie nabyłeś "secret ability". No może już nie takie sikret, ale wrażenie robi ;) A tak poważnie, to dopisz, gdyby ten objaw miał nawrót.
  • 130 / 1 / 0
te problemy ze wzrokiem pojawiaja sie dopiero przy dluzszych ciagach i od brania wiekszych ilosci czy cos nie tak moze sie dziac nawet przy pierwszym kontakcie z mefem?
Uwaga! Użytkownik Kamilthc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 104 / 4 / 0
Wydaje mi się, że to kwestia przyjętej dawki. Ja nie mefię dużo (raczej weekendowo) i oczopląsu i czegoś na wzór lekkich powidoków dostałem jak wciągnąłem sam prawie całą połówkę w jakąś godzinę (dla mnie to dużo, nigdy się tak nie zgrzałem, jak wtedy).
Uwaga! Użytkownik Pandemonium nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 92 / 1 / 0
Zaobserwowalam dzisiaj dosc ciekawe "zjawisko" w trakcie wchodzenia mefa rozmawialam na gg i w pewnym momencie obraz na monitorze mi sie dosc wyraznie wyostrzyl, rozjasnil ale literki zrobily sie mniejsze (mimo, ze wyrazniejsze)
Miał ktos moze podobny objaw? To chyba pierwszy plus z takich "ogólnych" jaki pojawił sie po mefie no moze poza słowotkiem, ktory bardzo mi odpowiada, szczególnie ten pisany :D
Mało serdecznie pozdrawiam domorosłych agentów, których misją wydaje się być łażenie za mną po necie ;]
ODPOWIEDZ
Newsy
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.