Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 153 / 15 / 0
Dokładnie. Ale te forum raczej nie skupia sobie ludzi bardziej technicznych co widać po wątku.
Uwaga! Użytkownik SzukamPracy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1148 / 229 / 7
Ostatnio muszę kilka-kilkanaście razy zmieniać exit node żeby serwer nie odrzucił połączenia, po kilku minutach znowu się psuje. A adres .onion podany na dole strony głównej nie działa:
Invalid Onionsite Address

Details: 0xF6 — The provided .onion address is invalid. This error is returned due to one of the following reasons: the address checksum doesn't match, the ed25519 public key is invalid, or the encoding is invalid.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 895 / 8 / 120
Sorry, naprawimy dostęp przez tora.
załoga [H] ----> złapać mnie można tylko na czacie w knajpie ----> unknown
  • 61 / 3 / 0
@unknown onion service zostało już zapomniane?
  • 75 / 8 / 0
@unknown co się dzisiaj dzieje z czatem a onion service już nie prowadzicie?
  • 895 / 8 / 120
sa straszne problemy z onionem, nie da sie ogarnac spamu wiec musieliemy na razie to wylaczyc dopoki ktos nie wymysli co z tym zrobic
załoga [H] ----> złapać mnie można tylko na czacie w knajpie ----> unknown
  • 65 / 11 / 0
Gdyby były potrzebne ręce do pracy to ja jestem devem PHP. Nie obiecuje, że zawsze, wszędzie, ze wszystkim pomogę, ale jesli będzie czas i zdrowie pozwoli to bardzo chętnie :) Zresztą, ja byłem na Hypku w 2005-2007 :) teraz musiałem nowe konto założyć, bo niestety nie pamiętałem danych po tylu latach :) ale bardzo lubię ten portal za wiedzę jaką niesie, i chętnie się przyczynię :)
-- 𝖀𝖟𝖆𝖑𝖊𝖟̇𝖓𝖎𝖊𝖓𝖎𝖊 𝖙𝖔 𝖏𝖆𝖐 𝖗𝖔𝖘𝖞𝖏𝖘𝖐𝖆 𝖗𝖚𝖑𝖊𝖙𝖐𝖆 𝖓𝖆ł𝖆𝖉𝖔𝖜𝖆𝖓𝖞𝖒 𝖌𝖑𝖔𝖐𝖎𝖊𝖒 --
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.