Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 42 / 3 / 0
Witam. Jestem w drugim dniu ciągu na pregabalinie. Dawki kosmiczne - 1,5 g wczoraj, dzisiaj nawet więcej. Skończylem wrzucać i pojawiły się jakieś parkinsonowskie objawy - wszystko leci mi z rąk, brain zapsy jakbym na chwile tracił świadomość, zrywy kończyn górnych, pare razy zerwało mi nogi i ladowałem na podlodze (zajebałem nawet ryjem w wannę %-D ). Posiadam akineton z psychiatryka mi go kiedyś przypisali, chcialem sie spytac czy pomoże, bo na 15 do roboty muszę. Pilna sprawa, proszę o pomoc ! Dziękuję.
Uwaga! Użytkownik pierunskimixer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 147 / 19 / 0
O panie, dobry herbatnik z Ciebie. Generalnie biperyden może powodować zwiększone ryzyko drgawek a do tego może wzmocnić niekontrolowane ruchy rąk czy nóg, które masz, więc chyba nie warto ryzykować.
Powodzenia w robocie, będzie pewnie wesoło.
Tak na marginesie - jakie to uczucie po takiej dawce?
  • 3 / / 0
Należy natychmiast przerwać jego stosowanie. Objawy, których doświadczasz, takie jak upuszczanie przedmiotów, uderzenia mózgu, szarpnięcia, upadki i urazy twarzy, nie są typowe. Buckshot Roulette
  • 2814 / 367 / 0
To ja dodam od siebie ze w najgorszym okresie kiedy choroba miała taki nie wiem jak to nazwać ogromny ruch postęp rzut .. byłem na opio do tego pregabalina i czasami miałem ataki coś jakby padaczki i u neurologa dostałem biperyden czyli akineton w dawce 2mg .. . Akineton może i jakoś " wycisza " te drgawki itp ale czlowiek jest jak w " swoim " świecie totalnie to bylo dla mnie coś innego czy nowego .. obraz totalnie rozmyty patrząc w telefon nawet gdy dalem oświetlenie wyświetlacza na maxa nie mogłem przeczytać nic ani napisac sms czy cokolwiek
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Kawa - budzi i wydłuża życie

Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.

Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.