Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 116 / 25 / 0
Da się wyciągnąć pregę przez telekonsultacje jak dimedic bez żadnej wcześniejszej styczności z tą oto substancją? Jak myślicie?
  • 626 / 121 / 0
@randomowyUser Jeśli chodzi o rodzinnego to raczej jakąś tam śmieszną dawkę powinien przepisać, ale po co się użerać jak masz receptomaty i możesz konkretne ilości wyrwać za 50zl.
  • 1037 / 242 / 0
08 lutego 2022randomowyUser pisze:
Da się wyciągnąć pregę przez telekonsultacje jak dimedic bez żadnej wcześniejszej styczności z tą oto substancją? Jak myślicie?
Da się załatwić bez problemu powiedz,po co dzwonisz, że już ten lek brałeś, ale chciałeś odstawić i ci się skończył i czujesz się bez niego fatalnie, powiedz jakiejś firmy brałeś i dawkę najlepiej delikatnie 150mg rano, bo dawała ci energię i fajny nastrój na cały dzień spokojnie powinieneś dostać dwa opakowania 56 tabletek 150mg jak nigdy nie brałeś to pozostał bym na 150 mg przez długi czas bo będzie działać świetnie tolerancja rośnie wolno jak nie robisz ciągów po 600mg to najwyższa bezpieczna dawka, ale po takiej od razu obca osoba widzi że jesteś naćpany,i będziesz j to zdrowo.
Najlepiej poszukaj kogoś ja haloDoctor.pl
Jak trafisz na fajnego lekarza to i benzo idzie dostać.
  • 626 / 121 / 0
Wypełniasz formularz:
Chorujesz na przewlekły ból neuropatyczny.
Bierzesz 300-0-0
Jest to kontynuacja terapii.
Dajesz sobie 3 paczki 300mg po 56 kapsułek.

Możesz sobie wsiąść mniejszą dawke, ale po co jak możesz sobie dzielić np.na pół.

Płacisz ok.50zł i dostajesz od strzała, kod z receptą na SMSa.

Bez żadnych ceregieli, kwitów i gadania przez telefon.

Wybierz odpowiedni receptomat, jak jak nie wiesz jaki to pisz do mnie, PW.
  • 56 / 1 / 0
Czy mogę wziąć 825mg Jesli: ok 300 mg kiedyś nie dało mi żadnej fazy
Chcę się dosyć mocno porobić i czy grozi jakieś ryzyko padaczkowe? Nie mam Żadnej tolerancji
Mówię o stosowaniu w celu fazy tzw.rekreacyjnym z góry dzięki!
  • 25 / 1 / 0
09 lutego 2022simer44 pisze:
Wypełniasz formularz:
Chorujesz na przewlekły ból neuropatyczny.
Bierzesz 300-0-0
Jest to kontynuacja terapii.
Dajesz sobie 3 paczki 300mg po 56 kapsułek.

Możesz sobie wsiąść mniejszą dawke, ale po co jak możesz sobie dzielić np.na pół.

Płacisz ok.50zł i dostajesz od strzała, kod z receptą na SMSa.

Bez żadnych ceregieli, kwitów i gadania przez telefon.

Wybierz odpowiedni receptomat, jak jak nie wiesz jaki to pisz do mnie, PW.
Podpowiesz coś więcej? Jaki receptomat wybrać chciałbym spróbować pregi na lęk uogólniony, szkoda mi już kasy na wizyty u psychiatry po 260 zł.
  • 554 / 138 / 0
Do dziś nie znam mechanizmu działania tego leku.
On musi osiągnąć pewne stężenie w organizmie i np. po 5 dniach daje efekty, czy ma także doraźne zastosowanie i działa od ręki po 2 godzinach tak jak wskazuje T.max?

W badaniach porównują, pregabalinę do alpry, a na innych forach jakiś mądry pisał, że doraźnie nie działa i musi być brana jakiś czas, żeby były efekty przeciwlękowe.
Więc, jak z tą pregabaliną jest ?
  • 626 / 121 / 0
@WALLSTREET Dziala doraźnie, wkręca się po ok. 40 minutach, jak się otworzy kapsułkę to jeszcze szybciej,
Owszem efekt stabilny (lepszy) jest po kilku dniach stosowania.
  • 554 / 138 / 0
@simer44 właśnie też tak mi się wydaje, że działanie ma szybkie, bynajmniej te rekreacyjne.
Co do kasowania lęku, to nie wiem jaką ona ma skuteczność, ale rekreacyjnie brana trzepie konkretnie.
  • 626 / 121 / 0
@WALLSTREET Działanie rekreacyjne to jest efekt uboczny, dlatego lekarze dają na początku małe dawki, bo nie każdemu takie coś pasuję. Powoli się zwiększa dawki i następuje efekt terapeutyczny po paru dniach czyli m.in działanie przeciwlękowe bez "bomby"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.