Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1664 / 301 / 0
Pregaba (Egzysta) wykupiona, udało się trafić na aptekę która miała na stanie (akurat jeden z moich stałych punktów zaopatrzenia w Thiocodin %-D), szczur w eleganckim kiblu galerii handlowej poszedł, zaraz będą efekty :mniam:
@rooney
Zdecydowanie za dużo kofeiny w różnych postaciach, ogranicz się do jednego Monstera dziennie. W ogóle, za dużo tego wszystkiego. Jutro najpierw pizgasz 150-300 pregaby, tu wybór zostawiam Tobie, ale poczekałbym wtedy te 40 minut, by pozwolić się najpierw pregabie załadować, zanim zaczniesz wrzucać grube porcje alpry. Wtedy zrobisz, jak uważasz. Ale radziłbym wtedy, mniej alpry wrzucić - jeżeli poczujesz pregabę, to będziesz wiedział ile alpry dorzucić.
Swoją drogą, u mnie już wchodzi. Charakterystyczne lekkie rozmycie świateł, rosnące ciepło w środku, coś a'la PST, no i co tu więcej mówić - słoneczko zachodzi, ciepełko roztacza swój kocyk, lekka euforia i gra gitara %-D
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 1229 / 181 / 0
@Teabadger widze że jesteś obeznany w tych tematach i zrobie jak ty chyba. Pojde jebnąć w nocha 150 mg pregi, tylko wkurwia mnie te długie ładowanie sie jej. Dobije tym samym do 450 mg dzis a to mój pierwszy dzień z tym lekiem. Nie rozjebie mi to tolerancji? Alpry to już mi szkoda dorzucać teraz, bo słoik afobam nie jest studnią bez dna %-D Kusi mnie na samą noc zamiast mirtazapiny zobaczyć jak zadziała baklofen 50 albo 75 mg. A baklo wogole nadaje sie do nochala ?

I jutro już pierdole te kofeine . Z rana to musze lekką kawe strzelić ale te monstery odpuszcze bo czuje że to przez nie mam stany niepokoju teraz,

EDIT: troszke poczytałem o baklo na forum i jednak na noc lepiej go nie bede brał bo ludzie piszą że często i gęsto on aktywizuje. pierdolne se tego lineforu i ide na szluge
  • 1664 / 301 / 0
@rooney odpuść lepiej Monstery w pizdu. To są jedyne energole, po których czułem niepokój, tak, jak ty. Kup sobie jakiegoś z sieciówki za niecałe 2 zeta i będzie git. Albo pij tylko lekką kawę i herbatę. Jak wolisz. Nie wiem jak z baklo, na mnie nie działa, ale w miksach nie próbowałem. Podobno do odważnych świat należy (w granicach rozsądku %-D).
Najpierw pregaba, potem obserwujesz reakcję.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 1941 / 194 / 0
U mnie miks pregaba + zioło wypierdala tętno w kosmos. Mam wtedy 140-167. Nie potrzebuje kofeiny do tego. Mam taką opaskę - Smart band czy coś i mi mierzy tętno. Kiedyś po takim miksie siedziałem w fotelu i paliłem papieroska a tu mi wyskoczylo, że aerobik uprawiam %-D
Take DXM and Be Happy
  • 1229 / 181 / 0
Nie bede sie rozdrabniał i martwił o jakieś tolerancje, jak walić to tak żeby czuć. A więc wziąłem 150 mg podjęzykowo i 30 minut pozniej 150 mg w nocha. Narazie niezbyt cokolwiek czuje :/

Jak wróce na chate to też stestuje jak to działa z zielichem :liść:

Jak za półtorej godziny dalej pregaba się nie załaduje to dojebie się mirtą i pójde spać w pizdu ehh a szkoda bo posiedziałbym nafazowany
  • 1941 / 194 / 0
Ja mam lekkie CEVy po takim miksie (zioło + pregaba) ale w dawkach 900mg + solidna lufka, nie mniej nie więcej. Jednak właśnie ze względu na tętno, odpuściłem sobie takie miksowanie i jak palę to nie biorę pregaby. Chyba że na uspokojenie serduszka wezmę klony, to wtedy i jakieś alko mogę wypić.
Take DXM and Be Happy
  • 1229 / 181 / 0
Ta pregaba zauważyłem jest prospołeczna. Elokwencja, chęć rozmowy itd. Myślałem że to jakiś mózgojeb i jest ostra faza ale przecież to jest lek a nie narkotyk heh. Napewno dobrze działa jakby np.: ktoś szedł na rozmowe kwalifikacyjną itd. Dzisiaj łącznie 600 mg wziąłem i nie czuje sie zajebany ale czuje się jakbym był trzeźwy jak nigdy dotąd, ale w pozytywnym sensie. Zaraz musze sie czymś dowalić. Alpry mi szkoda. Baklofen 75 mg albo mirtazapina 15/30 mg

Chujowo tylko że bez zioła nie moge sie wkrecic w oglądanie seriali/programów dotychczasowych, jak wróce z "tych wakacji" to nastukam sie i uzupełnie zapas zielicha i nadrobie wszystkie zaległe seriale i tak dalej i tak dalej
Ostatnio zmieniony 14 września 2020 przez rooney, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1941 / 194 / 0
Skoro czujesz się trzeźwy jak nigdy dotąd i jest to fajne, to po co się dojebać czymś? xd
Take DXM and Be Happy
  • 1229 / 181 / 0
Bo jestem politoksy i jednak na noc fajnie się zajebać czymś i iść spać potem , przecież nie bede siedział całą noc przed kompem. Taki stan o którym tera mowa jest dobry ale w dzień czy jak trzeba coś poogarniać a tak na noc to wypadałoby się porobić czymś. Alkoholu dziś nie pije , jak myślićie baklofen do tej pregaby przymuli mnie do snu czy zaaktywizuje ? Bo różne są opinie na forum. Jedni mówią że czują się po tym jak po alkoholu a inni z kolei mówią że baklo ich spiduje.

PS.: Gastro po pregabie jest niezłe xD żarcie wchodzi jak po ziole czy mirtazapinie. Jutro zrobie porządne zakupy zjem w szpitalu obiad i będę się obżerał bo znowu wychudłem nie wiedzieć czemu. może temu że nie jaram już 4 dzień i przez to mniej jadłem. Tak to nie odczuwam aż tak braku zioła dzięki alprze i innym lekom, tylko ten mankament że bez zioła nie idzie oglądać seriali. Chyba że Złomiarzy, to zawsze wchodzi.

Każdy ziom zbiera złom
Wielki Tom zajebał łom

Po tej pregabie to najchętniej z jakąś fajną dupą pogawędzić a potem może hykens mykens. Ale tutaj same matki z dzieciakami ale jedna w kuchni jak coś brała z szafki i dupe wypieła to taka chęć by załadować ją.

Ale pierdole kocopoły już, weszło teraz mocniej, czuje na bani. jednak pregaba ma potencjał ale dla mnie działa aktywizująco a nie muląco.
Zajebisty ten lek i dobrze że łatwo go dostać , jednak ma spory minus - długi czas łądowania :)

Łudibaj łudibaj łudi baj baj baj baj Siła z pokoju dla ciebie dziś Bas Tajpan !!!
  • 3455 / 1123 / 0
Proszę się wyciszyć, albo merytoryczne posty o pregabie, albo warny... w kinola :trucizna: . Amatorzy, cali zachwyceni potencjałem pregabaliny, ochłońcie. Nie potrzeba dokładnych raportów ze szpitala bo nie wnosisz żadnej nowości, a stylu knajpianego z działu benzo proszę nie wprowadzać. Tak samo po pierwszej kapsułce i jakimś wciągnięciu w kinola kilkudziesięciu kapsułek proszę nie udawać profesjonalisty w temacie. Jest tu wiele osób, które ma za sobą tysiące tabletek pregabaliny, także początkujący - spokojnie z osądami!

Sami zrozumiecie prędzej czy później, że nie ma się co ekscytować tym lekiem.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.