Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
@rooney
Zdecydowanie za dużo kofeiny w różnych postaciach, ogranicz się do jednego Monstera dziennie. W ogóle, za dużo tego wszystkiego. Jutro najpierw pizgasz 150-300 pregaby, tu wybór zostawiam Tobie, ale poczekałbym wtedy te 40 minut, by pozwolić się najpierw pregabie załadować, zanim zaczniesz wrzucać grube porcje alpry. Wtedy zrobisz, jak uważasz. Ale radziłbym wtedy, mniej alpry wrzucić - jeżeli poczujesz pregabę, to będziesz wiedział ile alpry dorzucić.
Swoją drogą, u mnie już wchodzi. Charakterystyczne lekkie rozmycie świateł, rosnące ciepło w środku, coś a'la PST, no i co tu więcej mówić - słoneczko zachodzi, ciepełko roztacza swój kocyk, lekka euforia i gra gitara
I jutro już pierdole te kofeine . Z rana to musze lekką kawe strzelić ale te monstery odpuszcze bo czuje że to przez nie mam stany niepokoju teraz,
EDIT: troszke poczytałem o baklo na forum i jednak na noc lepiej go nie bede brał bo ludzie piszą że często i gęsto on aktywizuje. pierdolne se tego lineforu i ide na szluge
Najpierw pregaba, potem obserwujesz reakcję.
Jak wróce na chate to też stestuje jak to działa z zielichem
Jak za półtorej godziny dalej pregaba się nie załaduje to dojebie się mirtą i pójde spać w pizdu ehh a szkoda bo posiedziałbym nafazowany
Chujowo tylko że bez zioła nie moge sie wkrecic w oglądanie seriali/programów dotychczasowych, jak wróce z "tych wakacji" to nastukam sie i uzupełnie zapas zielicha i nadrobie wszystkie zaległe seriale i tak dalej i tak dalej
PS.: Gastro po pregabie jest niezłe xD żarcie wchodzi jak po ziole czy mirtazapinie. Jutro zrobie porządne zakupy zjem w szpitalu obiad i będę się obżerał bo znowu wychudłem nie wiedzieć czemu. może temu że nie jaram już 4 dzień i przez to mniej jadłem. Tak to nie odczuwam aż tak braku zioła dzięki alprze i innym lekom, tylko ten mankament że bez zioła nie idzie oglądać seriali. Chyba że Złomiarzy, to zawsze wchodzi.
Każdy ziom zbiera złom
Wielki Tom zajebał łom
Po tej pregabie to najchętniej z jakąś fajną dupą pogawędzić a potem może hykens mykens. Ale tutaj same matki z dzieciakami ale jedna w kuchni jak coś brała z szafki i dupe wypieła to taka chęć by załadować ją.
Ale pierdole kocopoły już, weszło teraz mocniej, czuje na bani. jednak pregaba ma potencjał ale dla mnie działa aktywizująco a nie muląco.
Zajebisty ten lek i dobrze że łatwo go dostać , jednak ma spory minus - długi czas łądowania :)
Łudibaj łudibaj łudi baj baj baj baj Siła z pokoju dla ciebie dziś Bas Tajpan !!!
Sami zrozumiecie prędzej czy później, że nie ma się co ekscytować tym lekiem.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.