Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 394 / 5 / 0
Ja zarzuciłem w piątek 900 mg pregabaliny 2-2-2 , 100 mg baklofenu 1-1-2 , 4 g fenibutu 2-2-0 , 4 mg etizolamu 2-2-0, 5 mg lorazepamu 0-0-2 i tutaj panowie 800 mg dekstrometomorfanu 0-0-40 %-D było wybornie 3 platau i jeszcze w takim stanie udało mi się kupić następne opakowanie dexacaps 20 mg 10 kaps , w aptece całodobowej i mi sprzedała piękna pani farmaceutka ,którą bym rżnął jak trawe na polu :nuts: z uśmiechem na twarzy ,
,,Niezapomniana faza przed oczami gwiazdy... odpływasz jakbyś wciągnął naraz wiadro Szałwi 5 minut poza światem lecz czas tu nie gra roli miej pewność,że powrót do rzeczywistości napewno zaboli.''
  • 1277 / 130 / 0
Jaki efekt przyniósł taki mix?
  • 149 / 101 / 0
05 czerwca 2018serotoninowy pisze:
Ja napisałem porównanie tego co mam, nie jadłem fenibutu , baklo nie piłem giebla więc to coś między klonem a piwami w moim odczuciu jak mówię.

A co do Dersu to przenieście rozmowe do tasiemca a swoją drogą to nawet w psychiatrykach teraz nie trudno o ćpanie. Co za pojebane czasy :D
Gościu przy mnie jarał browna,bo miałam sale z łazienką...więc co do psychiatryków,bez komentarza.Jak masz kogoś za murami kto Ciebie odwiedza to wniesie wszystko dosłownie.
Uwaga! Użytkownik trufla1989 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 32 / 0
do psychiatryka mozna nawet normalnie zamowic rc, bo jak przychodzi listonosz i jest polecony to wolają zeby podpisac i dostajesz przesyłkę do rąk bez lipy.
  • 684 / 26 / 0
Witam.
Od dwóch miesięcy biorę pregabalinę, 75mg rano i wieczorem. Odstawiam też diazepam. Chciałem podnieść prege i wczoraj wieczorem wziąłem 150mg i dziś rano też 150mg. I jestem mocno ospały. Czy to przejściowe? Może przez kilka dni brać wieczorem 150mg a rano 75mg i po jakimś czasie dopiero podnieść rano? Co o tym myślicie? Ta ospałość przeszkadza mi w pracy...
Pozdrawiam!
Paweł
  • 322 / 36 / 1
Ospałość szybko powinna zniknàć. Dziwne. Ja ospałość zaczàłem czuć dopiero po 600mg. Moźe to bardziej kwestia synergii z diazepamem. Sprobuj wziąć więcej w takim razie wieczorem i zobacz jak się bèdziesz czuć.
What's left of me?
  • 1277 / 130 / 0
Możesz tak zrobić dawka poranna mniejsza ,wieczorna większa.
Ospałość też by przeszła, ale trudno powiedzieć czy za kilka dni cza za kilka tygodni.
  • 8103 / 911 / 0
Ospałość przejdzie po kilku dniach.Bralem pregabaline w dawce 75 mg i 150 mg.Zawsze rano, po paru dniach zamułki już nie czułem żadnych skutków ubocznych.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 4978 / 874 / 0
Ja także nie mam żadnych uboków biorę 2x150mg rano i wieczór i pokładam w tym leku nadzieję że będę szamał go dłużej. Dodaje pewności siebie i mam nadzieję że ułatwia zasypianie. Sny mam ostatnio pokręcone nie wiem czy to także nie zasługa pregabaliny :) Jak u was w tej kwestii?
  • 1916 / 335 / 2
13 czerwca 2018lufa9999 pisze:
Witam.
Od dwóch miesięcy biorę pregabalinę, 75mg rano i wieczorem. Odstawiam też diazepam. Chciałem podnieść prege i wczoraj wieczorem wziąłem 150mg i dziś rano też 150mg. I jestem mocno ospały. Czy to przejściowe? Może przez kilka dni brać wieczorem 150mg a rano 75mg i po jakimś czasie dopiero podnieść rano? Co o tym myślicie? Ta ospałość przeszkadza mi w pracy...
W jakim celu podbiłeś pregabalinę? Nie ma absolutnie takiej potrzeby, jeśli bierzesz ją stricte do ułatwienia odstawienia benzo - zostań na tych 75 mg x2, tnij diazepam i będzie git.

Pregabalina ogólnie uspokaja, zmniejsza lęk więc i ospałośc może się pojawić. Bierzcie jak najmniejsze dawki, jeśli bierzecie ją leczniczo. Ona działa raczej "w tle", ale działa i nie ma potrzeby podbijać dawek na siłę. Działanie rekreacyjne pomijam.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.