Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Medikinet CR 40mg
Tentin 10mg
Wellbutrin 300mg
Pregabalina 450mg
Alprazolam 2mg
18 maja 2018wnc1964 pisze: Tylko Pragiola ma kapsułki twarde o stężeniu 300 mg; 56 kaps nie wiem czy hurtownie mają to na stanie inne odpowiedniki po 150mg max.
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brown
Działanie przeciwlękowe jest subtelne większe aczkolwiek wyczuwalne , poprawa snu wyrażna. :-) Dawki gaba idą małe ze względu na brak dojściaod lekarza mam tylko pregabalinę.
ja mam spoko lekarza , więc jeśli uzna że taki mix pregaba + gabapentyna plus reszta leków które biorę nie kolidują ze sobą ( brak interakcji) to bez problemu przepisze. Raz jeszcze dzięki za pomocne info :)
Medikinet CR 40mg
Tentin 10mg
Wellbutrin 300mg
Pregabalina 450mg
Alprazolam 2mg
jestem tu nowa i doświadczenie z takimi lekami mam niemal zerowe.Od kilku lat mam stany lękowe, w tym lęk przestrzeni i wysokości. Mam chory kręgosłup szyjny (ucisk na rdzeń i tętnice). Dostałam od lekarzy w szpitalu na neurologii Pregabalinę i Tramal.
Wiem, że na blokady mięśni powinnam brać też Sirdalud.
Pytanie brzmi: czy mogę brać całą trójkę, czy Sirdalud odpuścić?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.