Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1277 / 130 / 0
Od około 3 miesięcy.
  • 366 / 36 / 6
Ile gabapentyny dodałeś do pregabaliny? :-) , czy ten mix wyraźnie lepiej na lęki działa ?
Is this the real life? Is this just fantasy? Caught in a landslide, no escape from reality.

Medikinet CR 40mg
Tentin 10mg
Wellbutrin 300mg
Pregabalina 450mg
Alprazolam 2mg
  • 229 / 53 / 0
18 maja 2018wnc1964 pisze:
Tylko Pragiola ma kapsułki twarde o stężeniu 300 mg; 56 kaps nie wiem czy hurtownie mają to na stanie inne odpowiedniki po 150mg max.
Jest. Idzie na spokojnie zamówić do większości aptek.
Golden brown finer temptress
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brow
n
  • 377 / 42 / 0
Jest strona ktomalek.pl i tam mozesz sprawdzic czy gdzies w okolicy nie ma na stanie
  • 1277 / 130 / 0
Shrank23 od 300mg do 800mg gabapeptyny dawki były większe ale z dostępem krucho.

Działanie przeciwlękowe jest subtelne większe aczkolwiek wyczuwalne , poprawa snu wyrażna. :-) Dawki gaba idą małe ze względu na brak dojściaod lekarza mam tylko pregabalinę.
  • 366 / 36 / 6
wnc1964 dzięki bardzo za odp. :)
ja mam spoko lekarza , więc jeśli uzna że taki mix pregaba + gabapentyna plus reszta leków które biorę nie kolidują ze sobą ( brak interakcji) to bez problemu przepisze. Raz jeszcze dzięki za pomocne info :)
Is this the real life? Is this just fantasy? Caught in a landslide, no escape from reality.

Medikinet CR 40mg
Tentin 10mg
Wellbutrin 300mg
Pregabalina 450mg
Alprazolam 2mg
  • 4 / / 0
Hej,
jestem tu nowa i doświadczenie z takimi lekami mam niemal zerowe.Od kilku lat mam stany lękowe, w tym lęk przestrzeni i wysokości. Mam chory kręgosłup szyjny (ucisk na rdzeń i tętnice). Dostałam od lekarzy w szpitalu na neurologii Pregabalinę i Tramal.
Wiem, że na blokady mięśni powinnam brać też Sirdalud.
Pytanie brzmi: czy mogę brać całą trójkę, czy Sirdalud odpuścić?
  • 4603 / 2215 / 1
Możesz brać wszystkie jednocześnie. Leki zmniejszające napięcie mięśni szkieletowych są powszechnie stosowane przy chorym kręgosłupie.
  • 4 / / 0
A depresja oddechowa mnie nie dorwie?
  • 24 / 1 / 0
Aktualnie jestem na 300 mg pregabaliny. Czy bez obaw mogę sobie popijać yerbę? Naczytałem się kiedyś, że yerba działa na GABA, stąd pytanie.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.