Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
@Saguaro99 nie chodzi mi stricte o Twój post, żeby nie było, bo z większością się zgadzam.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Mam adhd i zażywanie pregabaliny znacznie pogarsza objawy
To że poprawia nastrój gdy sie nie ma tolerancji, i nawet może daje taki lekko dopaminowy stan, to to kurewstwo niszczy pamięć nieziemsko….
Adhd”owcy uważajcie na pregabaline, nie bierzcie tego.
Czemu akurat ADHDowcy powinni uważać szczególnie na pregabalinę? Jakoś bardziej ora pamięć niż osobom bez adhd?
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
No to co piszecie to by pasowało do mnie! Pregaba na początku pierwszy tydzień wydała się spoko strzałem. Coś jak delikatny epizod maniakalny, euforia szczęście i nawet mogłam się skupić na pracy. Ale po kilku miesiącach to mnie rozpieprzyło na kawałki! Phenibut niby podobny a jednak nie przeklinam go tak jak pregaby.
Dzisiaj 4ty dzień jak jestem czysta od pregaby i to jest taki mały koszmar wręcz! Nie jest tak źle że myślę o dzwonieniu po karetke i psychiatryk ale jest BARDZO do dupy.
Nie robię nic, leżę i udaję że oglądam serial. Jednocześnie łapie wyrzuty sumienia że jestem bezużytecznym śmieciem. Bo ja akurat do leniwych nie należę. Muszę być zajęta czymś, albo fizycznie albo psychicznie by nie myśleć.
A! no i teraz 3-dniowy ciąg chlałam wódę. Nie mogłam ze sobą wytrzymać przy tym odstawianiu... dzisiaj trzeźwieję, dam radę. Teoretycznie teraz każdy dzień powinien być lepszy.
Co do ADHD poczyniłam postępy. Mam już metylofenidat w szafce :) magik w końcu mnie wysłuchał!
Ale nie ruszam tego Świętego Grala, najpierw odstawka jeszcze kwetiapiny na noc co biorę.
PS Kilka lat szukałam zbawienia i ciągle SSRi, SNRi nawet bupropion... i masa innych gówien i co? Dupa, powiedziałam co czuje i że jednak rzucam wszystkie leki bo już tyle tego było że sama nie wiem nawet kim albo czym, jestem.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.