Prega dobra jak mozemy sie rozjebac w łóżku i miec w dupie wszystko bo ciężkie ciało utrudnia funkcjonowanie w normalny sposob
Najlepszy jest mix obu substancji preferuje 50-100mg baclo i jak juz czuc to wtedy sniff 150 pregi
Robilem tez mix do sniffowania 100mg baclo/450 pregi i fajnie upierdala ale bez fajerwerków poprostu najebka sztuczna
Smacznego.
15 września 2021Dodelijke pisze: Ja to mam drągala po jednym i drugim tylko trudno dojść, przez co tydzień temu upadłem, bo były aż trzy dziewczyny w jedną noc..dla innych duma dla mnie porażka.
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.