Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 355 / 98 / 0
Po pregabie tylko to, co wspomniałem wyżej, ale to i tak było strasznie przypałowe. Leżysz w łóżku i nagle, nie tracąc świadomości, dostajesz drgawek, takich, że telepie całym ciałem, a jak chcesz wstać, już prawie stoisz prosto i pyk... całe napięcie, wszystkich mięśni znika i składasz się jak manekin, tyle co kręgosłup jakoś amortyzował i łeb mi leciał gdzieś na bok. Za kilka sekund to samo, bo ogólnie zmierzałem do łazienki, nie wiem też, czy mi zwieracze nie puszczały w tym wszystkim. Nie pamiętam dokładnie ile to trwało, ale do dziś nie wiem z naukowego pkt. widzenia co to było. Poza tym, pregaba w pewnym momencie zaczęła indukować u mnie objawy parkinsona, jak później sam się doinformowałem, na tle wieloletniego zażywania neuroleptyków. Do dziś doświadczam tych objawów, ale przymierzam się do odstawki tych mózgojebów, bo to dla schizoli chemia jest.
  • 4894 / 853 / 0
@aurora20 Ja ostatnio wzialem 1200mg i zaczęło mnie telepać tzn nie tak że blisko padaczki, było daleko ale było nieprzyjemnie, wzialem na to 5mg rolki i wyobraź sobie że ta jedna rolka przy mojej tolerce na benzo zdziałała cuda, uspokoiła przestało całkiem trząść i wjechał porządny chill wszystko robilem z przyjemnością, rolka dodała sedacji i uspokojenia. Idealny mix.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / 8 / 0
Do nie dawna dobowa dawkę pregi udało mi się zmniejszyć do 900m z 2k+, po wielomiesięcznym ciągu. Jednak ostatnie dni pewne stresu spowodowały ze znowu żarłem po 1500mg + minimum 2g fenka dziennie w którego tez jestem wjebany. 3 dni temu rzuciłem obie te substancje w pizdu z dnia na dzień ratując się przy tym alprą + 2 razy dziennie 500mg agmatyny. Na początku może dobrałem zbyt dużą dawkę alpry bo byłem w lekkiej euforii (choć to moze wynik tego że po wielu miechach mgły w głowie sowodowanej pregą w końcu zaznałem tej jesnosci umysłu przy jednoczesnym braku lęków) plan jest teraz taki by na najniższych dawkach alpry przeczekać hujnie odstawienną a następnie wyeliminować całkowicie gabajebanki z jadłospisu na mam nadzieje jak najdłużej.
  • 18 / 2 / 0
Pamiętam jeszcze, jak kupiłem nowy telefon. Na drugi dzień nażarłem się pregi z 2.5-3g w chuj browarów wleciało. Latałem po mieście całą noc z telefonu nic nie zostało, miałem takie drgawki, że co 30 sekund wypadał mi z ręki xd
Na moim grobie kurwa nie ma być zniczy
Mają być butelki łychy...
  • 1874 / 304 / 0
25 sierpnia 2022serotoninowy pisze:
@aurora20 Ja ostatnio wzialem 1200mg i zaczęło mnie telepać tzn nie tak że blisko padaczki, było daleko ale było nieprzyjemnie, wzialem na to 5mg rolki i wyobraź sobie że ta jedna rolka przy mojej tolerce na benzo zdziałała cuda, uspokoiła przestało całkiem trząść i wjechał porządny chill wszystko robilem z przyjemnością, rolka dodała sedacji i uspokojenia. Idealny mix.
Ja nie lubiłem jej mieszać z bzd bo jak miałem to zazwyczaj alprę albo klona. Zbijały pregabalinową radość. 5mg rolki to inna bajka, mogło fajnie podziałać z pregą
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 5 / / 0
Nie spodziewałam się ze taką dawkę jak 50mg mogę jakkolwiek odczuć, ale będąc 8 miesięcy na pregabalinie, gdzie brałam początkowo 300mg, czasem 50-100 więcej przez jakieś 3 mies bez problemowo udalo mi się zmniejszyć do 200mg i tak sobie biorę do teraz. Tylko psychiatra kazał schodzić w miarę możliwości do 150-100 na dobę i zajęłam się tym kilka dni temu zmniejszając do 150 i ku mojemu zdziwieniu mocno odczuwam brak tej jednej 50mg tabletki. Napięte, bolące mięśnie cały czas, natłok myśli, rozkojarzenie, niemozliwosc skupienia, obrzydzenie do jedzenia, stan przedatakowy że tak go nazwę + jakiś dziwny ból nerek(?). Ile to będzie jeszcze trwać? Jestem tym już zmęczona, a to już 4 dzień. Może powinnam od razu zmniejszyć do 100 żeby przemęczyć się mocniej ale krócej?
  • 15 / 8 / 0
@ksjsjsj Twój przypadek zupełnie innny niż mój ale na swoim przykładzie gdy schodziłem z ponad 2000mg pregi dziennie z dnia na dzien mogę jedynie zasugerować jakies baaardzo słabe benzo, słabsze niż diazepam najlepiej, ewentualnie w niskich dawkach żeby przetrwać chujnie. Trzeba przy tym pamiętać ze nawet taki diazepam potrafi uzależnić dlatego trzeba go brać tylko gdy jest na maksa źle. Mi się udało tylko dlatego ze dłuższy czas się przygotowywałem do odstawki a wiem jak nawet minimalne obniżenie pregi potrafi dać wpierdol.

Edit: żeby też nie jechać tak ostro jak napisałem, skoro to psychiatra zaleciła zmniejszenie. Agmantyna myśle może tez coś wspomóc, od odstawki pregabaliny suplementuję się tym, ale wiadomo najlepiej jakbyś sama skonsultowała to ze swoim lekarzem, choć pewnie o takiej substancji nawet nie słyszał ale myśle ze warto się tym zainteresować zamiast pchać się w grubszy kaliber.
Ostatnio zmieniony 09 września 2022 przez Andromaliuss, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3455 / 555 / 2
03 września 2022Andromaliuss pisze:
Do nie dawna dobowa dawkę pregi udało mi się zmniejszyć do 900m z 2k+, po wielomiesięcznym ciągu. Jednak ostatnie dni pewne stresu spowodowały ze znowu żarłem po 1500mg + minimum 2g fenka dziennie w którego tez jestem wjebany. 3 dni temu rzuciłem obie te substancje w pizdu z dnia na dzień ratując się przy tym alprą + 2 razy dziennie 500mg agmatyny. Na początku może dobrałem zbyt dużą dawkę alpry bo byłem w lekkiej euforii (choć to moze wynik tego że po wielu miechach mgły w głowie sowodowanej pregą w końcu zaznałem tej jesnosci umysłu przy jednoczesnym braku lęków) plan jest teraz taki by na najniższych dawkach alpry przeczekać hujnie odstawienną a następnie wyeliminować całkowicie gabajebanki z jadłospisu na mam nadzieje jak najdłużej.
Co to jest fenek?
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / 8 / 0
@Mefistofeles1945 Fenibut, substancja bardzo podobna do baclofenu
  • 129 / 35 / 0
pregabalina to piekna sprawa odstawilem na niej bezproblemowo (w nocy koszmary ale to nic w porownaniu do skreta bezsennego) odstawilem na niej z dnia na dzien 4mg clona 240mg oxy albo 5g speeda w 3 dni na clonach i browarach. Poprostu wale oralem te 600-900mg to mam faze jak po lekkiej cannie dxm ketaminie i lekkim benzo zajebista sprawa nie mam wogole ciagot do amfy i opio
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.