Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
21 marca 2026Baltimore pisze: Jak długo płynęły z Was te siódme poty?
+ pregaba miesza też w plynach ustrojowych (zatrzymuje?),
ALE to raczej chodzi o nauczenie sie na nowo dzialac wewnetrzną gabą czy czym tam
21 marca 20261969rocznik pisze: Jak to możliwe, że nie porobił mnie porządnie 2,1 grama???
to nie dziala im wiecej tym lepiej, albo przynajmniej nie zawsze i trzeba wylosowac dzien w przypadku pregabaliny
to moje opinie, tzn. z tego forum wziete
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze: Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
Kurrrwa, jak dobrze mądrego posłuchać!
Na mojej tolerce 300mg wrzuciłem dzisiaj 2,1g żeby zaszumiało, a tu jeb! Silna potrzeba snu. 3h później brak działania.
21 marca 2026Baltimore pisze: I nadszedł ten czas, że grypka dopadła. :) Byłem przez większość dnia połamany, a ze dwa razy w jego ciągu zalał mnie pot. W tej chwili jest w porządku, czuję się lekko przeziębiony. Uzależniona głowa oczywiście podpowiada, że zbyt drastycznie zjechałem z dawkami i powinienem się trochę bardziej oszczędzić. ;)
Czuję, że działa nieco słabiej. Nie wiem, być może to też subiektywne, związane z nastrojem, okolicznościami, ale pytanie -
- czy mogła się pojawić tolerancja?
- czy mogę wrócić do stanu mniej więcej początkowego (nie mówię o tych "magicznych" pierwszych razach, ale po prostu l standardzie
- na ile odstawić?
Dzięki!
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.