Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1341 / 269 / 0
21 marca 2026Baltimore pisze:
Jak długo płynęły z Was te siódme poty?
pregabalina dziala bezposrednio uspakajajaco, wiec organizm musi sie na nowo nauczyc produkcje wewnetrznych uspokajaczy (jest jakies madra nazwa tego) - tydzien dwa liczac oczywiscie tylko ten okres:
Spoiler:
jak jest bliski zeru
+ pregaba miesza też w plynach ustrojowych (zatrzymuje?),
ALE to raczej chodzi o nauczenie sie na nowo dzialac wewnetrzną gabą czy czym tam

21 marca 20261969rocznik pisze:
Jak to możliwe, że nie porobił mnie porządnie 2,1 grama???
bo wzieles za duzo - jakbys jebnal z 600-1 to by cie fajnie porobilo prędzej
to nie dziala im wiecej tym lepiej, albo przynajmniej nie zawsze i trzeba wylosowac dzien w przypadku pregabaliny %-D ch wie czemu

to moje opinie, tzn. z tego forum wziete
  • 607 / 81 / 0
Dzięki, @hubii. Będę walczył z kurwą i dawał znać. Wcześniej w życiu odstawiałem CT, ale po krótszych okresach brania, w młodszym wieku i maksymalnie 1,6 g. I nadszedł ten czas, że grypka dopadła. :) Byłem przez większość dnia połamany, a ze dwa razy w jego ciągu zalał mnie pot. W tej chwili jest w porządku, czuję się lekko przeziębiony. Uzależniona głowa oczywiście podpowiada, że zbyt drastycznie zjechałem z dawkami i powinienem się trochę bardziej oszczędzić. ;)
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
  • 1020 / 244 / 0
@hubii

Kurrrwa, jak dobrze mądrego posłuchać!

Na mojej tolerce 300mg wrzuciłem dzisiaj 2,1g żeby zaszumiało, a tu jeb! Silna potrzeba snu. 3h później brak działania.
  • 1341 / 269 / 0
21 marca 2026Baltimore pisze:
I nadszedł ten czas, że grypka dopadła. :) Byłem przez większość dnia połamany, a ze dwa razy w jego ciągu zalał mnie pot. W tej chwili jest w porządku, czuję się lekko przeziębiony. Uzależniona głowa oczywiście podpowiada, że zbyt drastycznie zjechałem z dawkami i powinienem się trochę bardziej oszczędzić. ;)
wez paracetamol albo ibuprom i po klopocie... 🤙🤙
Spoiler:
  • 872 / 488 / 0
Ja już nawet nie zarzucam większych dawek, bo będąc na dawce 1.2 grama dziennie nie widzę sensu %-D
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 2 / / 0
Mam pytanie - biorę pregabalinę rekreacyjnie, dawki 525/600mg- max. raz w tygodniu i max. z jedną dwutygodniową przerwą w miesiącu.

Czuję, że działa nieco słabiej. Nie wiem, być może to też subiektywne, związane z nastrojem, okolicznościami, ale pytanie -

- czy mogła się pojawić tolerancja?
- czy mogę wrócić do stanu mniej więcej początkowego (nie mówię o tych "magicznych" pierwszych razach, ale po prostu l standardzie
- na ile odstawić?

Dzięki!
  • 4 / / 0
Szczerze to nie wiem jak długi okres czasu od pierwszego wziecia musiałby minąć żeby prega walnęła jak za pierwszym razem. Mam stałą dawkę 150 mg codziennie czasem dorzucam.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów

Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.

Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera

Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.