Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3230 / 549 / 0
20 maja 2023Naomagic2912 pisze:
Czy to przejdzie??? Kiedy???? Minął tydzień i nic, leżę w łóżku, nie sprzątam, nie jem, nie myje się, nie pracuje, krzyczę na męża i zwierzęta. Chyba zacznę to brać znowu i odstawię już w porozumieniu z lekarzem ale jest sobota, zanim wbije do lekarza minie kilka dni a ja nie daje rady. Co mam robić?
Nie chcę Cie martwić, ale ja dopiero po miesiącu czuje "poprawe", próbowałem stopniowo obniżać ale przyniosło to mozolnie przedłużające się cierpienie więc zrobiłem CT przy pomocy benzo.
Podobnie jak Ty, również z benzo było łatwiej zejść i wogole z czegokolwiek ale wróciłem do rolek bo inaczej to bym nie był w stanie nic zrobić.

Nie wiem czy to ktoś odstawiał całkiem z takimi sensacjami a jest takich osób wielu. Wiadomo kiedy mija ta popregabalinowa depresja?
Daje sobie ostatni miesiąc (w trakcie oczywiście stopniowo schodząc z relanium żeby te receptory bez dramatów naprawiły) potem będę zmuszony wrócić do brania bo takie życie to nie ma sensu.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 287 / 140 / 0
polecam sympramol i memantyne
sympramol lepiej mi wchodzi od benzo np
w zyciu bym nie pomyslal.
hehe 1 dzien bez gabagówien :D ale mam dobre leki inne to tez inna sprawa, a za 3tyg mój złoty gral nadejdzie i będe wkońcu wolny od tego lepienia set upu
Ostatnio zmieniony 25 września 2023 przez deadmau5, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 177 / 53 / 0
Mi też sympramol pomógł na początku. Ale brałem też tonę suplementów plus ćwiczenia itp. może zrobię dłuższy post. Obecnie jestem 80 dni bez pregabaliny czy fenibutu. Jest ok ale wisielczy nastrój nie trwał u mnie tylko kilkunastu dni, moze za szybko uciąlem. Da się bez tego żyć i jest światełko na końcu tunelu. Musiałem wyjebać tabletki bo się czułem jak Gollum z pierścieniem.

Widzę potężne przebiegunowanie od jakiegoś czasu. Pamiętam jeszcze posty gloryfikujące pregabe jako Święty Graal, koronę redukcji szkód i najwspanialsze kurestwo na świecie. 😊
  • 143 / 22 / 0
Yomenik alchemik, ogolnie jadlem ostatnimi czasy troche pregi dochodzac do 800mg razem w mixach z klonami i/lub oksykodonem lub morfina,
Dzis od lekarza dostalem do leczenia sie Pregabaline 50mg tabsy, dawkowanie
1-0-1 i ewentualnie zwiekszenie do 400mg/d, czy spozywajac leczniczo prege w pierwszej "konfiguracji dawkowania" bedzie mozliwosc dalszego ujebania sie (od czasu do czasu)
duzymi dawkami pregi? czy stosowanie jej codziennie w mniejesych dawkach terapeutycznych nie zaprzepasci dzialania rekreacyinego jakbym przykladowo raz w tygodniu zjadl solidne 750/900 mg?
Nie ma że za mocno %-D
  • 2 / / 0
Czyli jest ko. No bo jeśli po miesiącu myślisz o powrocie do tego to jest faktycznie koniec. Ja wróciłam do dawek 75-75-75. I postawiło mnie na nogi. Od następnej soboty chce 75-0-75. Ale faktycznie jest to przedłużające się cierpienie. Lekarza mam umówionego na 14 czerwca. Może mi przepisze inne leki, które pomoga. Boje się już eksperymentów na własna rękę, lekarzy tez się boje. Mam nadzieje, ze relanium plus hydroxyzyna pomoga bo tego się nie boje aż tak bardzo. I ze lekarz tez tak uzna i to przepisze.

Nie chcę Cie martwić, ale ja dopiero po miesiącu czuje "poprawe", próbowałem stopniowo obniżać ale przyniosło to mozolnie przedłużające się cierpienie więc zrobiłem CT przy pomocy benzo.
Podobnie jak Ty, również z benzo było łatwiej zejść i wogole z czegokolwiek ale wróciłem do rolek bo inaczej to bym nie był w stanie nic zrobić.

Nie wiem czy to ktoś odstawiał całkiem z takimi sensacjami a jest takich osób wielu. Wiadomo kiedy mija ta popregabalinowa depresja?
Daje sobie ostatni miesiąc (w trakcie oczywiście stopniowo schodząc z relanium żeby te receptory bez dramatów naprawiły) potem będę zmuszony wrócić do brania bo takie życie to nie ma sensu.
[/quote]
  • 107 / 13 / 0
300 rano i 300 wieczor dzialalo mi calkiem ladnie, ale postanowilam sie pobawic, i 3 dni zazywalam duze dawki pregaby, a potem patrze, i nie dzialaja te 300 :( Czy 2-3 dni na benzo albo baklo przywroci tamto dzialanie, czy trzeba dluzej?
  • 3230 / 549 / 0
28 maja 2023Gulasznikov pisze:
Widzę potężne przebiegunowanie od jakiegoś czasu. Pamiętam jeszcze posty gloryfikujące pregabe jako Święty Graal, koronę redukcji szkód i najwspanialsze kurestwo na świecie. 😊
Też pamiętam i dałem się w to nabrać ale nie ma co pewnym kwestiom zaprzeczac bo to jest zajebisty grall, zaiste prawie tak niezły jak benzodiazepiny czy inne mózgojebniki maskujące problem które nie dają efektów leczniczych, a dodatkowo obciążają mózg solidnym rozregulowaniem.

07 czerwca 2023theharewhohears pisze:
300 rano i 300 wieczor dzialalo mi calkiem ladnie, ale postanowilam sie pobawic, i 3 dni zazywalam duze dawki pregaby, a potem patrze, i nie dzialaja te 300 :( Czy 2-3 dni na benzo albo baklo przywroci tamto dzialanie, czy trzeba dluzej?
Może i przywróci ale nie na długo po za tym idąc takim kierunkiem myślenia i działania lepiej zawróc z drogi teraz bo potem powpierdalasz się w dawki 600+ z innymi gabajebakami i możesz już sam nie dać sobie rady.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 28 / / 0
W Kwietniu odstawiłem prege CT przy dawce 600-0-600 po ponad 12 miesiącach kuracji.

Będąc w Polsce dostałem telefon że z dnia na dzień mam jechać do francji na robote. Długo się nie zastanawiając spakowałem torby, wziąłem zapas pregi na miesiąc bo tylko tyle miałem i pojechałem w drogę.
Po miesiącu w francji prega z dnia na dzień się skończyła.... i zaczęło się piekło... Pierwsze co mnie udeżyło do twarda deprecha i bezsenność, potem doszła okropna potliwość i umiarkowane lęki... Nie było nawet szansy żeby dostać gdzieś od lekarza jaką kolwiek recepte jak się nie zna języka.
Największy horror trwał pierwsze dwa tygodnie. Na sen przechylałem 250ml wódki żeby wgl mógł zmróżyć oko choć na 2 godz snu.
W tym czasie pracowałem i woziłem ludzi na robote. Było kurewsko trudno ale przeżyłem.
Po około 4 tygodniach mogłem w miarę normalnie zasypiać bez alko.
Gdy zjechałem z francji do PL wróciłem do brania, ale już tylko 150-0-150.

Nie popełniajcie mojego błędu i jak jedziecie za granice to zapewnijcie sobie odpowiednie zapasy, bo ta kurwa wam tego nie wybaczy...
  • 506 / 110 / 0
Nie myślałeś pewnie o tym, żeby użyć mózgu i duckduckgo i dowiedzieć się tego:
"Realizacja recepty w innym kraju UE
Recepta wystawiona przez lekarza w jednym z krajów UE jest ważna we wszystkich innych krajach UE. Jednak lek, który został przepisany w jednym kraju, w innym kraju może nie być dostępny lub może mieć inną nazwę.

Możesz poprosić lekarza o wystawienie tzw. recepty transgranicznej, na podstawie której możesz wykupić lek w innym kraju UE"
  • 1298 / 258 / 0
@Diux
O kurfa jak to czytalem to az mnie bolalo.
Fajnie ze juz masz po wszystkim ja pierdole.

Wiem, ze to takie pieprzenie i towarzyszyl ci ogromny bezpodstawny strach + zmeczenie po robocie ale moze innym sie przyda:
Jak miales ubezpieczenie dzialajace we francji i neta to szukasz na googlach rodzinnego i idziesz z tlumaczem w komorce albo z tlumaczem w człowieku xd , albo bez najwyzej sie nie uda.... takie rzeczy idzie ogarnac, tylko to na zjezdzie jest ciezkie ale jak pracowales i wiozles ludzi autem na takiej czapie... %-D

w sumie koszmar minal a wlasnie - snilo ci sie cos? serio
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.