Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 27 / 3 / 0
A więc tak,
Brałem sobie regularnie pregabaline od kwietnia jakoś, 300 mg co dzień, czasem 450, czasem 600 się zdarzyło. Miałem teraz ciąg 3 tygodnie cały czas powyżej 1g dochodziło i do 2. Na jutro nie mam nic, tak wiem, jestem debilem. Jakieś porady co zrobić w tak chujowej sytuacji? Co się może stać i jak temu zapobiec
  • 1854 / 215 / 37
Idź do lekarza i powiedz prawdę.
  • 3237 / 551 / 0
Wesołych świąt.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 349 / 102 / 0
https://www.youtube.com/watch?v=6Ls5j5iz2eA

Dzwoń do lekarza, bo będzie źle.
Moi drodzy hyperrealowicze, proszę o nie składanie mi ofert sprzedaży, ani zakupu leków, ani innych środków, szczególnie tych nielegalnych. Jeżeli macie jakieś pytanie dotyczące leków - piszcie śmiało, w tym mogę pomóc.
  • 27 / 3 / 0
Lekarz odmówił mi przedłużenia recepty bo "powinno mi jeszcze starczyć na co najmniej półtora miesiąca". Jutro spróbuję znowu, jak powinienem rozmawiać żeby coś wyłudzić?
  • 40 / 2 / 0
18 grudnia 2020wildwolf pisze:
Idź do lekarza i powiedz prawdę.
Albo zmien psychiatre najlepiej na prywatnego i powiedz wprost ocb
  • 349 / 102 / 0
@ignis i jak zdrówko?

Coraz więcej wątków o pregabie, ciekawe czy będą chcieli ją wrzucić do psychotropów.
Moi drodzy hyperrealowicze, proszę o nie składanie mi ofert sprzedaży, ani zakupu leków, ani innych środków, szczególnie tych nielegalnych. Jeżeli macie jakieś pytanie dotyczące leków - piszcie śmiało, w tym mogę pomóc.
  • 27 / 3 / 0
3 dni wytrzymałem, dreszcze cały czas okropne, brak snu a z łóżka i tak ciężko było wstać, w porywie desperacji dałem hajs w internecie za "konsultacje", wypełniłem jakiś formularz i dostałem recepte. Zapewne głupi ruch i hajs wyjebałem niepotrzebnie ale przed świętami i tak bym sie nigdzie u mnie w mieście nie dostał a tak to jakoś przetrwam święta
  • 454 / 14 / 2
@ignis i jak zdrowie. Zszedłeś z pregaby? Czy nadal jesteś na niej?
  • 27 / 3 / 0
Dalej jade, raz w górę raz w dół, zmniejszam dawki tygodniami potem zwiększam i prega znowu działa, nawet psychiatra nie ma nic przeciwko, wszystko opowiedziałem to stwierdzila że dobry pomysł byle było to w okolicach 150-300 a nie 900 jak kiedyś. Wyszlo jak wyszło obecnie 600 i niedługo lecę w detox stopniowo do 300
ODPOWIEDZ
Newsy
Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.