Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Ja tylko po alko mam luz, tak to duszności jakieś chuj wie co, ale przez pierwsze 20 minut od działania, potem jak dorzucę zolpidem, to już kompletnie wyjebane. Niemniej prega spłyca oddech i jeszcze jak zacznę się w to wkręcać, to jest gnój opisałem wyżej. Nie mam tak po żadnym innym leku.

scalono - detronizator

Ja się 3h męczyłem zanim kareta, dwa razy w życiu wzywałem, raz w 2017 gdy miałem zapaść i mi cały ryj drętwiał, ale pregaba to już przebiła.

scalono - detronizator

Dziś znów ma przechlaniu otworzyłem ampułkę żeby 150mg walnąć i były duszności.zarzuciłem 6 zolpi, moment i było ok. Jakieś tipy ma tę pregę? Mam tego od zajebania i chciałbym to spożytkować 😁 Raz pijany wziąłem 900 i było wesoło, ale na czysto jest pierdolnik.

Scalono ~ Atro

Skąd oganeiacie zolpi? Bo czasem jest problem. Prege piszą jak witaminę c

Chętnie poznam opinie
  • 77 / 20 / 0
Piąteczek, ale będzie piękny weekendzik, pozdrawiam z pregowej pluszolandii.

@Sztigar

Ładnie musisz mieć zryty beret jak masz po predze leki, bez obrazy xDD.
  • 139 / 11 / 0
Odstawiłem SNRI i znowu mam po rekreacyjnym braniu pregi znowu zjazdy psychiczne jak substancja zejdzie. Na antydepie tego nie ma. Prega łączona z fenibutem też tak dobrze działała, na drugi dzień było może lekko otępiale, ale zero zjazdów.
Jakieś pomysły co można brać do pregi?
  • 70 / 6 / 0
Da się trafić lekarza który wpisze Prege i alpre na jednej recepcie/wizycie?
  • 12452 / 2421 / 0
Na 1 recepcie nie da rady, ma wizycie tak, ale nie wiem, jak to uzasadnić. To jak proszenie o wódkę i piwo.
  • 70 / 6 / 0
Czyli gdybym posiadał taka receptę to dobra podkładka na przyszłość?, na 1 RP Alprox i Pregabalina.
  • 586 / 123 / 0
Ja dostawalem pregi 300mg i 1mg alpry na jednej recepcie ale to trzy lata temu bylo.
  • 5774 / 1181 / 43
Miałeś tabsy 300mg, czy 150 mg ?
Ja na jednej recepcie mam prege i bromka.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 586 / 123 / 0
Mialem pillsy 300mg w dawkowaniu 300-0-300 wypisane a do tego lekarz wypisywal mi po 5 paczek na trzy miesiące.
Dbał żebym z bomby nie schodził.
  • 70 / 6 / 0
Ja się zawiodłem pierwsze raz wiadomo mała dawka rzędu 75mg i było fajnie. Po tygodniu na niskich dawkach rzędu 50/75/100. Zarzuciłem 150 i bez rewelacji.
Aha i da się dostać bez prywaciarzy i łapówki normalnie alpre i Prege na jednej RP. Wystarczy odpowiednia grupa inwalidzka.

Scalono ~ Atro

Proszę o scalenie.

Dorzuciłem kolejne 150 i mnie naspidowalo jak po krajowej białej.
Poleciał lorek na uspokojenie ale 300mg Pregi żeby coś poczuć to już dla mnie za dużo mg.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.