Dział służący dyskusji ws. postępowań o ubezwłasnowolnienie (art. 16 Kodeksu cywilnego).
ODPOWIEDZ
  • 365 / 2 / 0
czy matka ma prawo umiescic mnie w monarze lat 16,5 bez mojej zgody? na jakiej zasadzie sie to odbywa decyduje o tym sąd czy jak? moja mama ma ostro najebane i za zielone ciaga mnie po monarach grozi mi ze mnie tam wjebie jak nieprzestane palic 8-( niestety dowody jakies posiada sa to testy na ktorych wpadlem ale zawsze moge powiedziec ze to niemoje
  • 369 / 4 / 0
W tym wieku to nie sądzę że może wiele zdziałać, poryć Cie chce i tyle :-p
Dużo jarasz że tak się uwzięła?
[color=#FF4000][b]ॐ मणि पद्मे हूँ[/b][/color]

one love
  • 365 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: bamboa »
no troszeczke jaram czasem jakies xtc ale tu glownie chodzi o to ze moja mama za duzo tych uwag i innych shitow oglada i wierzy ze marnuje sie przez ta 'zielona smierc' :wall:
  • 53 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Feed The Fire »
Ma prawo Cie ubezwlasnowolnic, aczkolwiek to dluga droga prawno sądowa. No i musialby Cie psycholog sprawdzic, na rzecz Twojego wjebania w 'zielona smierc'. Wiec poki co straszy...

No chyba ze cichaczem juz chodzi po sadach... :D
Umarl król...
Niech zyje król...

[H]
  • 365 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: bamboa »
czyli jednak istnieje taka mozliwosc :-/ a ile taka rozprawa moze mniej wiecej trwac?
  • 88 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: LeszekMiller »
Aż zmądrzejesz. Nie bój nic, nigdy jej nie będzie.
Nie bój się plamy na swetrze.
  • 44 / 2 / 0
Też mnie straszą cały czas tym monarem za DXM ,benzo, kleje i trawe...
Ale przejebane w tym monaże jest... :-/
  • 2129 / 27 / 0
[quote="Stachursky"]
Też mnie straszą cały czas tym monarem za DXM ,benzo, kleje i trawe...
Ale przejebane w tym monaże jest... ]

W wieku 14 lat Cię straszą monarem ? I dobrze, ty kinderćpunie :-p
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 77 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: sterben »
Wydaje mi sie, ze moze (w koncu nie jestes pelnoletni i to ona za Ciebie odpowiada).

A nawet jezeli nie moze pod tym wzgledem to przez sad jak najbardziej, moj byly ma 23lata i wcale nie poszedl na odwyk z wlasnej woli ;]
(Matka pogadala z jego kuratorka, kuratorka zlozyla pozew o przymusowe).
Z wiekiem dotykamy smakow, ktorych nie zabijesz mlekiem...
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.