Zablokowany
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: zakręcony »
Nazywają je motorole jakoś tak,podobno typa poskładało dobrze po 1,wezme parę i obczaje<hehe>
Ale nie ma jak prawdziwe MDMA dawno takich nie szmałem,ostatnie jakie były dobre to b29:):):)
  • 40 / / 0
Nieprzeczytany post autor: matek143 »
Maniak_17 pisze:
matek143 pisze:
Maniak_17 pisze:
Zjadłem sobie 15 armanich, są przyzwoite (mazowieckie).
O tak, im więcej zjesz tym lepsze? Po zjedzeniu 15 tabletek rutinoscorbinu pewnie miałbyś tak samo "przyzwoicie"...
Jakbym zjadł 5 też bym powiedział że są przyzwoite (inni też mówili).
Jeśli Ciebie jebie rutinoscorbin to gratuluje bani, też bym tak chciał.
A czy ja coś takiego napisałem? Czytaj człowieku ze zrozumieniem...
Życie to jedna wielka impreza...
http://piguly.xt.pl/
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
są w 3 mieście aktualnie jakieś koła warte uwagi?
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 193 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Maniak_17 »
ahael pisze:
w jakim czasie zjadłes te 15 armania??
wiem co to znaczy wdupiać tak koła, ale nigdy wiecej, szkoda głowy
3,5 h.
matek143 pisze:
A czy ja coś takiego napisałem? Czytaj człowieku ze zrozumieniem...
To nie pierdol głupot.
Błędne koło.
  • 449 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ahael »
@ maniak17
to może nie ćpaj już wiecej, skoro nie sprawa ci to juz radości, to po chuj sie truć, tracić kase ;]
nie ma było
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: drager »
Ma ktoś pojęcie jakie koła na pomorzu( trójmiasto) są godne zainteresowania??? Od wakacji nic nie wrzucałem, więc jestem trochę do tyłu w temacie.
Uwaga! Użytkownik drager nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: drager »
@Jezus pod koniec wakacji były w 3 mieście dobre białe wiśnie(duże, ładnie zbite), ale nie mam pojęcia czy teraz są dlatego też się pytam teraz o dobre koła
Uwaga! Użytkownik drager nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 45 / / 0
Pojawiły się ostatnio zrzuty Mitsubishi kolor biały, niebieski, czerwony, lajtowy zielony, i tg. podwójne mitsubishi nakrapiane białe... te zwykłe białe jadłam i przyznam są do dupy i jeszcze na fuce :/ ktoś słyszał o pozostałych kolorach albo wie proszę o info :) bo weekend się zbliża i trzeba się zabezpieczyć :D
Viva La feta, Viva La Glass, Viva Tableta, Viva La Kwas.
Odpal Łape Podaj W Obieg, Poczuj Ciężar Swoich Powiek.
feta Jest Bogiem Zioło Nałogiem, Życie Zabawa A Sex Podstawa.
feta Miłością, Kapa Marzeniem, Noc Tajemnicą A zwała Cierpieniem.

LaJsTa PaRaDiSe
_-^-_
PiRaMiDa TaNy TaNy NoS SkApAnY
KóŁkO MaNiA FaJnA BaNiA
TaK SiĘ BaWi CiChA SaLa !!! oLeEE... :P
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hardstylers »
Pojawiły się ostatnio zrzuty Mitsubishi kolor biały, niebieski, czerwony, lajtowy zielony, i tg. podwójne mitsubishi nakrapiane białe... te zwykłe białe jadłam i przyznam są do dupy i jeszcze na fuce ktoś słyszał o pozostałych kolorach albo wie proszę o info bo weekend się zbliża i trzeba się zabezpieczyć
niebieskie jadlem i takie sobie-nic nadzwyczajnego, czerwone dobre ;] , zielone podobno cos jak niebieskie, ale niewiem bo niejadlem tylko slyszalem ;p a co do nakrapianych to niewiem ;p
Uwaga! Użytkownik hardstylers nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.