4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2534 / 595 / 0
Nie no,że trzeba zrobić jak najdrobiej to wiadomo.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / 8 / 0
21 lipca 2023jokerthc pisze:
20 lipca 2023Atropolamine pisze:
Wgl o jakich my pierdołach piszemy boże %-D filozofia wielka kurwa XD
Niby pierdoły, ale niektórzy walą grube pasy ze źle pokruszonego materiału, nierzadko w jedną dziurę, wciągając szczura błyskawicznie i na dodatek przez banknot to wtedy okazuje się, że te szczegóły mają spory wpływ na efekt końcowy.
Tak, i tez sam tak zaczynałem, że wciągałem na pełnej kurwie i faktycznie spora cześć tematu leciała prosto w gardło wiec ani nie było dobrego sniffa ani dobrego orala i wychodziła z tego jedna wielka kupa. Teraz sniff jest delikatny i spokojny i wszystko ląduje tam gdzie ma lądować. Do tego dokładne kruszenie to już ceremonia, której nie mogę pominąć.
  • 158 / 45 / 0
@Fr34k Ty zaczynałeś i szybko wyciągnąłeś wnioski, a ja widziałem zawodników teoretycznie doświadczonych, którzy taką manianę odwalali, że szkoda gadać.
  • 5774 / 1182 / 43
Przede wszystkim każdy powinien mieć swój snifer.
Jakikolwiek banknot odpada.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3245 / 617 / 0
Chyba że dolar :-)
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / 8 / 0
25 lipca 2023jokerthc pisze:
@Fr34k Ty zaczynałeś i szybko wyciągnąłeś wnioski, a ja widziałem zawodników teoretycznie doświadczonych, którzy taką manianę odwalali, że szkoda gadać.
No ja jak mam zamiar sniffować teraz to przed całym procederem idę do kuchni, otwieram szufladę i kulturalnie wyciągam z niej słomkę przyciętą na wymiar :-) Nie ma odpierdalania ze zwijaniem pieniędzy choć nie mowie, ze sie nie zdażało ale to w wyjątkowych okolicznosciach.
  • 7 / / 0
Witam może to nie do końca idealny temat by zapytać o to lecz ma powiazanie a więc zapytam co myślicie ja ten temat i uważacie jak wiecie istnieje możliwość mówię teraz poza cpaniem że w trakcie np. Wiercenia betonu powstają mikro pyłki na tyle małe że podczas zaciągnięcia ich nosem mogą dostać się do płuc i nie tylko w przypadku takiego Wiercenia też np z włókna szklanego lub inne a moje pytanie jest takie kruszę krysztal w moździerzu zawsze dobrze skruszony na pyłek moje pytanie czy taki krysztal również może dostać się do płuc ponieważ czasami po wciągnięciu większej kreski z dobrze skruszonego tematu odczuwam delikatne kłócić w klatce
  • 368 / 109 / 0
Ogólnie kłucie w klatce piersiowej to dość niepokojący objaw przy zażywaniu substancji która zwiększa ciśnienie , może to oznaczać że coś z sercem/krążeniem jest nie tak po zażyciu
"Life pain always sexy"
  • 7 / / 0
Z sercem i krążeniem wszystko jest okey jednocześnie dzieje się to tuż po wciągnięciu i trwa może do 2 minut i podkreślam że nie zawsze też się to dzieje wychodze z założenia że chodzi też o to jaki krysztal był co mam na myśli z mojego doświadczenia były takie co się bardziej w proch skruszały a inne jakoś niby też proch ale nie to samo o ile zrozumiała jest moja wypowiedz xD dlatego też nie mówimy tu o tym gdy substancja zaczyna działać i zwiększa te ciśnienie a jest dopiero co wciągnięta
  • 2 / 2 / 0
osobiście polecam plastikową słomkę wielokrotnego użytku, wystarczy dociąć i pizgała gotowa. same plusy: nie gniecie ani się nie niszczy, można ją myć i nie jest jednorazowa, czyli przyjazna naturze ;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.