Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 96 / 2 / 0
Prace Społeczne
Nieprzeczytany post autor: Jedi »
Spotkała mnie wczoraj dziwna sytuacja, a mianowicie panowie policjanci stwierdzili, że mi wjebią mandat 5000zł... po namówieniu ich zeszło na roboty społeczne, tyle, że owi panowie nic nie kazali mi podpisać, nie powiedzieli terminu, do którego mam to wykonać.. Nie zawieźli mnie nawet na dołek. Jedyne co zrobili, to mnie spisali. W związku z tym muszę odpracowywać to 60h, czy psy chciały mnie postraszyc?? I mam to olać ciepłym moczem?
  • 1 / / 0
no oczywiście że tak wiesz policja to ci może co najwyżej mandat wypisać i napewno byś go miął w łapie od wymierzania kar typu prace społ grzywna jest sąd ew prokurator pzdr
  • 96 / 2 / 0
o to skurwiele bezczelne... Nie dość, że byli chamscy do oporu, to jeszcze im się 'żarcików' zachciało...
Dzięki za odpowiedź endo19.
Temat do wyrzucenia/zamknięcia
  • 3854 / 316 / 0
Jak by Cię zawieźli na komisariat, i wypisali wniosek o prace społeczne to mógłbyś się martwić.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.