Popatrzcie przynajmniej na mojego posta :)
Co do tych sznurków, to hyba mozna tak pokierować roslinka aby szła równo i prosto do dziurki czyz nie?
Na zdjeciach haszysz.com wyglada to przerazajaco, ale mam kumpla ktory robil ScrOG'a pierwszy raz w ogóle calej farmerskiej przygody i powiedzial ze to jest banał, trzeba tylko poswiecic troche czasu i sznurka :D
btw. polecam szunrek do miesa:D jest masterski :D
Liscie sie nie "odrodza" bo nie beda i tak mialy swiatla.
To co obetniesz zawsze mozna zachowac zeby porownac wczesniaki z dojrzalymi ;)
btw. lepsze oczka 5x5, 4x4, 3x3?
jesli ten szczyciunio jest ok dosc daleko od siatki, to zanim on do niej dojdzie to troche sie zejdzie..
Pan_Jah_from_Brazylija pisze: jezeli nie mają światła to prawdopodobnie się wyciągną w góre, ale moge sie mylic..
jesli ten szczyciunio jest ok dosc daleko od siatki, to zanim on do niej dojdzie to troche sie zejdzie..
wszystko jasne, dzieki shakir i wszystkim innym ktorzy odpowiedzieli na mojego posta
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.